Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

Ungdomsuddannelser

Undervisning med endnu mere bølgeskvulp!
Alle museets undervisningsforløb er rykket delvist ud på fyrskibet i kulturhavnen; noget af undervisningen foregår i museets udstillinger og resten om bord på et rigtigt skib. Skibet ligger ved kaj, tæt ved museet og sejler ikke! Husk påklædning, der passer til vejret!

Undervisningsforløb til ungdomsuddannelser

Der venter de studerende en sansemættet oplevelse under jorden, når undervisningslokalet byttes ud med prisvindende arkitektur, skæve gulve, spil og interaktive udstillingsinstallationer på M/S Museet for Søfart.

Museet, der befinder sig rundt om en gammel tørdok, er blevet kaldt ”Danmarks smukkeste hul i jorden”, og i disse rammer vil de studerende stå ansigt til ansigt med søfarernes skæbner og søfartens betydning for Danmark og verden – før og nu.

”Det er 2. gang vi prøver dette forløb, og lige som første gang forløb det godt. Vi har valgt forløbet, da I arbejder med kilder på en anden måde end vi normalt gør.”

Lærer fra Esnord HTX, Helsingør.

M/S Museet for Søfart tilbyder
to forløb til ungdomsuddannelser:

Hvordan arbejder en historiker?

Uddannelse: STX, HTX, HHX & HF.

Nøgleord: Kilder, kildekritik og søfartshistorie.

Læs mere

BOXEN der ændrede verden

Uddannelse: STX, HTX, HHX & HF

Nøgleord: Forbrugerrolle, produktionskæder og global skibstrafik.

Læs mere

”De studerende vil – som et tillæg til alle forløb – opleve et rollespil, der er en direkte efterligning af livet på skoleskibene GEORG STAGE og DANMARK”

Leder af M/S UNDERVISNING

Gå til top