Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

særudstilling

Sex & the Sea

Fra 9. september 2016 til 3. september 2017

’Sex & the Sea’ udforsker sømænds lyst, længsler, drømme og sexliv. Udstillingen er lavet af installationskunstner Saskia Boddeke og filminstruktør Peter Greenaway.

’Alle sømænd er glade for piger’ lyder det i en skattet sang, som spiller på de forestillinger, der til alle tider har været om sømænd. Udstillingen ’Sex & the Sea’, der kan opleves på M/S Museet for Søfart fra d. 9. september, ser nærmere på myter og virkelighed, når den udforsker sømandens sagnomspundne liv på havet og havnen.

Udstillingen er blevet til i et samarbejde mellem:

Udstillingen Sex & the Sea er gennemført med støtte fra:

D/S NORDEN // D/S Orients Fond.

NORDEN_full_logo_CMYK

Sponsorer:

Gobo & Highlight A/S og MUUBS.

Gobo logo

Tak til: World’s-Best A/S.

Lyst, længsler og drømme

Som tilskuer tager man på en rejse i seksualiteten og træder ind i et univers fyldt med lyst, længsler og drømme. Og man hører sømændene sætte ord på den frihed, de oplever og udlever – også seksuelt – i en række kunstneriske interviewfilm.

 

 

 

Barmfagre galionsfigurer og erotiske kokosnødder

Man går bl.a. på opdagelse i erotiske souvenirs, kufferter med hemmelige fortællinger, havfruer, potensfremkaldende fluer, barmfagre galionsfigurer og erotiske kokosnødder hjembragt af sømænd. Udstillingen er også et opgør med fortællingen om den heteroseksuelle sømand. For er det kun kvinder, de savner og længes efter?

 

 

 

 

 

Mine værker kradser altid i overfladen, hvor man ikke forventer det. Det ser måske smukt og melankolsk ud, men mit budskab er fuldt af smerte, og jeg bruger skønheden til at åbne publikum for budskabet. Man må godt føle sig ilde til mode, for der er svære følelser på spil.

-Installationskunstner Saskia Boddeke.

Gå til top