Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
21. april 202128. november 2021

OCEANISTA - Havet & moden

Aktuel Udstilling

Oplev vores store særudstilling ‘OCEANISTA – Havet & moden gennem 100 år’ , hvor vi viser hvordan havet og søfarten har påvirket moden gennem de sidste 100 år.

Læs mere

BIG dock

Fast Udstilling

BIG dock er M/S Museet for Søfarts nye permanente udstilling, der giver besøgende mulighed for at komme helt tæt på stjernearkitekten Bjarke Ingels’ overvejelser, visioner og kreative proces omkring skabelsen af den allerede i dag ikoniske underjordiske museumsbygning, som Danmarks søfartsmuseum har til huse i.

Læs mere

THE MAGIC BOX – Shipping, shopping og den globale forbruger

Fast Udstilling

Museets temaudstilling om globalisering og moderne søfart er blevet ført helt up to date med nye film, temaer, installationer og interaktive spil. Kom helt tæt på nutidens søfart og test dine egne principper som moderne forbruger.

Læs mere

Vores alle­sammens sømand

Fast Udstilling

Søfolk har altid fascineret os. Deres måde at leve på er så fremmedartet at søfolkene har dannet grobund for mange myter, som er blevet en del af vores kultur. Udstillingen handler om de myter vi alle har om søfolk og om de egenskaber vi tillægger søfolk og det at sejle.

Læs mere

Porten til verden

Fast Udstilling

Sømandskonen måtte være stærk og selvstændig i de lange perioder hvor hendes mand var borte. Når han endelig var hjemme, var det for en kort periode før han måtte af sted igen. Udstillingen fortæller om sømandskonens vilkår og hvordan relationen mellem sømanden og hans familie blev holdt ved lige gennem breve og de mange gaver og souvenirs, som sømanden bragte med hjem fra den store verden.

Læs mere

Alle tiders skibe

Fast Udstilling

‘Alle tiders skibe’ er et skattekammer af skibsmodeller og skibsportrætter. På tværs af tid og typer møder man skibene og deres laster.

Læs mere

I krigens skygge

Fast Udstilling

Under verdenskrigene sejlede danske søfolk i hele verden. Med om bord var følelsen af frygt og angst.

Læs mere

Teselskabet - den første global­isering

Fast Udstilling

Med fokus på de varer, der blev fragtet, og forbruget af dem fortælles historien om den første globalisering. Du kan selv bevæge dig ad varernes veje og undervejs spille rollen som en købmand, der forsøger at få overskud i sit handelsselskab. Med en logbog kan du selv handle med 1700-tallets varer og sammenligne din indsats med de andre besøgendes.

Læs mere

Tidsvraget

Fast Udstilling

Gammelt skibsvrag sætter tanker om tidligere tider i gang
Tidligere sejlede skibet på verdenshavene. Herefter blev det brugt som fundament for havnebyggeri. Nu ligger det på museum som en gave fra en anden nutid end vores egen

Læs mere
Gå til top