Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

Praktiske informationer til undervisere

Læs her om alt det praktiske, du skal vide, før du besøger M/S Museet for Søfart med din klasse.

Madpakker

For uddannelsesinstitutioner er det muligt at spise medbragte madpakker ved henvendelse til museets bookingafdeling inden museumsbesøget. Om sommeren kan det anbefales, at I nyder jeres medbragte madpakker udendørs i den smukke dok – med udsigt til det spektakulære bygningsværk.

M/S Café

Halvvejs gennem museets udstillinger finder I M/S Café. Her kan I blandt andet købe gode sandwiches, is og økologisk sodavand. Hvis I ønsker frokost fra M/S Café til over fem personer, skal I meddele det i bookingen før jeres besøg. Find cafeens menu og priser her.

Offentlig transport

Information omkring rejsetider med tog og bus kan findes her: www.rejseplanen.dk

Information om skolekort findes her.

M/S Museet for Søfart ligger cirka 10 minutters gang fra Helsingør togstation. I finder museet mellem Kulturværftet og Kronborg Slot. Husk at kigge ned – museet ligger under jorden!

Cykelparkering

Tag gerne cyklen til M/S Museet for Søfart! Det værdsættes stort af både M/S Museet for Søfart og Helsingør havn, hvis de afmærkede cykelparkeringsområder bliver brugt i området. Der er opsat cykelstativer foran Kulturværftet. Også foran Hal 14 langs værftshallerne er der et afmærket cykelparkeringsområde.

Tasker og overtøj

Garderoben findes i museets forhal. Her finder I bokse til opbevaring af tasker og overtøj. Poletter til boksene udlånes i butikken.

 

Gå til top