Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Praktiske informationer til undervisere

Læs her om alt det praktiske, du skal vide, før du besøger M/S Museet for Søfart med din klasse.

Madpakker

For uddannelsesinstitutioner er det muligt at spise medbragte madpakker ved henvendelse til museets bookingafdeling inden museumsbesøget. Om sommeren kan det anbefales, at I nyder jeres medbragte madpakker udendørs i den smukke dok – med udsigt til det spektakulære bygningsværk.

M/S Café

Halvvejs gennem museets udstillinger finder I M/S Café. Her kan I blandt andet købe gode sandwiches, is og økologisk sodavand. Hvis I ønsker frokost fra M/S Café til over fem personer, skal I meddele det i bookingen før jeres besøg. Find cafeens menu og priser her.

Offentlig transport

Information omkring rejsetider med tog og bus kan findes her: www.rejseplanen.dk

Information om skolekort findes her.

M/S Museet for Søfart ligger cirka 10 minutters gang fra Helsingør togstation. I finder museet mellem Kulturværftet og Kronborg Slot. Husk at kigge ned – museet ligger under jorden!

Cykelparkering

Tag gerne cyklen til M/S Museet for Søfart! Det værdsættes stort af både M/S Museet for Søfart og Helsingør havn, hvis de afmærkede cykelparkeringsområder bliver brugt i området. Der er opsat cykelstativer foran Kulturværftet. Også foran Hal 14 langs værftshallerne er der et afmærket cykelparkeringsområde.

Tasker og overtøj

Garderoben findes i museets forhal. Her finder I bokse til opbevaring af tasker og overtøj. Poletter til boksene udlånes i butikken.

Gå til top