Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

PHOTOSHOOT

Brug M/S Museet for Søfart som location til dit næste photoshoot

På M/S Museet for Søfart venter der ikonisk og prisbelønnet arkitektur under jorden af stjernearkitekterne BIG Bjarke Ingels Group. Du kan holde dit photoshoot både indendørs eller ude i den historiske dok.

Priser og anerkendelser er siden 2014 regnet ned over det underjordiske museum.

Læs mere om lokalerne og omgivelserne her.

 

 

Spørgsmål?
Kontakt vores leder af café, konferencer og events Nicolai Byrholt på booking@mfs.dk eller på 40 49 05 54 for at høre mere om mulighederne for at holde din konference eller firmaevent på M/S Museet for Søfart.

Du kan også følge os på LinkedIn.

Hos Monoqool leder vi altid efter spektakulære lokationer til vores fotooptagelser. Den spændende arkitektur på M/S Museet for Søfart skabte de perfekte rammer til foto af vores innovative brillestel. Blandingen af de rå oprindelige vægge i dokken og den ultra moderne og minimalistiske arkitektur fra BIG gav os det drama i billederne som vi altid er på udkik efter.Allan G Petersen, grundlægger Monoqool.

“Til Volvo ledte vi efter en grafisk location med en klar rå textur. Dokken hos M/S Museet for Søfarts grafiske linjer i byggeriet fremhæver den rå struktur når sollyset rammer og gjorde, at vi kunne lave det ønskede billede.” – Volvo / Production Service Scandinavia.

Gå til top