Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

PHOTOSHOOT

Brug M/S Museet for Søfart som location til dit næste photoshoot

På M/S Museet for Søfart venter der ikonisk og prisbelønnet arkitektur under jorden af stjernearkitekterne BIG Bjarke Ingels Group. Du kan holde dit photoshoot både indendørs eller ude i den historiske dok.

Priser og anerkendelser er siden 2014 regnet ned over det underjordiske museum.

Hos Monoqool leder vi altid efter spektakulære lokationer til vores fotooptagelser. Den spændende arkitektur på M/S Museet for Søfart skabte de perfekte rammer til foto af vores innovative brillestel. Blandingen af de rå oprindelige vægge i dokken og den ultra moderne og minimalistiske arkitektur fra BIG gav os det drama i billederne som vi altid er på udkik efter.Allan G Petersen, grundlægger Monoqool.

“Til Volvo ledte vi efter en grafisk location med en klar rå textur. Dokken hos M/S Museet for Søfarts grafiske linjer i byggeriet fremhæver den rå struktur når sollyset rammer og gjorde, at vi kunne lave det ønskede billede.” – Volvo / Production Service Scandinavia.

 

 

Spørgsmål?
Kontakt vores leder af café, konferencer og events Nicolai Byrholt på booking@mfs.dk eller på 40 49 05 54 for at høre mere om mulighederne for at holde din konference eller firmaevent på M/S Museet for Søfart.

Du kan også følge os på LinkedIn.

Gå til top