Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

ÅRSBERETNINGER

År for år – et museum i rivende udvikling

I museets årsberetninger kan du læse om museet siden åbningen i 2013.

I årsberetningerne finder du information om nye tiltag på museet, om museets personale og bestyrelse, om omtale, arrangementer og priser og ledelsens egen beretning om året, der gik. Det er også i årsberetningerne, at du finder årsresultaterne over museets økonomi.

2019

2019 blev året, hvor vi for alvor fik fat i det store brede publikum. Vi åbnede tre udstillinger; ‘Når mænd får nok – af hinanden’, ‘BIG DOCK’ og ‘Frihedens Værksted’. Og med et meget attraktivt børnetilbud og
en lang række arrangementer, undervisningsforløb og aktiviteter i og uden for museet slog vi fast, at museet gør en forskel for både internationale turister, kultur- og historieinteresserede danskere og lokale børnefamilier.

Læs årsberetning for 2019 her

2018

2018 stod bl.a. på åbning af udstillingen THE MAGIC BOX om nutidens og fremtidens søfart, indvielse af det 400m2 store nye legeunivers DRØMMESKIBET, et rekordår for undervisningen samt introduktionen af et bæredygtigt koncept i M/S Café med en klar maritim fortælling.

Læs årsberetningen for 2018 her

2017

2017 stod bl.a. på bygning af ny ankomstbro, verdens største LEGO skib i dokken, besøg af Kronprins Naruhito af Japan, en rekordstor interesse for søfartshistoriske fotos og bøger og fremgang i andelen af internationale turister.

Læs årsberetningen for 2017 her

2016

2016 stod bl.a. på nyerhvervelser, en meget omtalt særudstilling, nye undervisningsforløb og forskningssamarbejde med danske og udenlandske uddannelsesinstitutioner.

Læs årsberetningen for 2016 her.

2015

I 2015 fyldte M/S Museet for Søfart 100 år. Samarbejder med turist- og transporterhvervet samt udlandske søfartsmuseer blev styrket, blandt andet ved forskningssamarbejder i Canton og Shanghai i Kina. En styrkelse af museets undervisningsafdeling gjorde museet til et populært museum for skoleklasser.

Læs årsberetningen for 2015 her.

2014

2014 blev prisernes år for M/S Museet for Søfart. International opmærksomhed og arkitekturpriser regnede ned over museet, og selv New York Times lagde vejen forbi den gamle dok.

Læs årsberetningen for 2014 her.

2013

Efter 98 år til leje på Kronborg Slot fik M/S Museet for Søfart sit eget hus, da museet åbnede i dokken i oktober 2013.

Læs årsberetningen for 2013 her.

 

Bestyrelsen

Bestyrelsen er ansvarlig for den overordnede ledelse af museet og museets drift.

Læs mere

Konferencer og møder

Hold din photoshoot, konference, event eller møde på M/S Museet for Søfart.

Læs mere

Repræsentantskab

Repræsentantskabet består af en række personer udpeget af private og offentlige institutioner inden for erhvervet.

Læs mere
Gå til top