Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Venneselskabet M/S Museet for Søfarts Venner

Et medlemskab af M/S Klub+ giver medlemskab af M/S Museet for Søfarts Venner

Dyk dybere ned i søfartshistorien, få årskort til museet og bliv inviteret med til arrangementer for de særligt søfartsinteresserede.

En venneforening med mange år på bagen

For at knytte interesserede gæster tættere til museet oprettedes i 1941 Selskabet Handels- og Søfartsmuseets Venner, der virker som støtteforening for museet og yder bistand til at forbedre museets formidling ved nyindkøb, konservering og lignende. Efter museet pr. 1. januar 2012 skiftede navn fra Handels- og Søfartsmuseet til M/S Museet for Søfart, har selskabet pr. 26. august 2012 ændret navn til M/S Museet for Søfarts Venner. Du bliver medlem af venneselskabet ved at melde dig ind i M/S Klub+.

Kontingent for M/S Klub+

Voksne: 425 kr.

Firmamedlemskab: 2.500 kr. (indbefatter 5 upersonlige medlemskort og 5 gratis årbøger)

 

Indmeldelse og kontakt

Du kan købe dit medlemskab i museumsbutikken, hvor du får dit medlemskort med det samme, eller du kan købe dit medlemskab online her.

Mail: klub@mfs.dk

Telefon: 49 28 02 06

Få museets årbog hvert år

Venneselskabet, der er åbent for alle, begyndte i 1942 at udgive museets årbog, der indeholder artikler om maritim historie samt beretninger fra museets arbejdsfelt. Efter museet i 2013 flyttede til den nuværende bygning, blev årbøgerne relanceret og bliver nu udgivet som en antologi i samarbejde med museet. Medlemmer af M/S Klub+ modtager hvert år et gratis eksemplar, som kan hentes på museet eller fremsendes for 40 kr.

Årbøgerne fra 1942-2012 er blevet digitaliserede og kan læses her. 

Museets nyeste bogudgivelser

Museets nyeste årbøger “Museet i dokken”, 2013, “Søfolk i krig”, 2014, “STORM!”, 2015, samt “Lyst og længsel – myter, afsavn og erotik i sømandens verden”, 2016,  “Havnen”, 2017, “Nordstjernen står højt  – søfolk og ekspeditioner i Arktis gennem 500 år”, 2018, og “Kinafarerne – Mellem kejserens Kina og kongens København”, 2019, kan købes i museumsbutikken. Du kan kontakte vores bogholderi på bogholderi@mfs.dk eller 49 28 02 06 for at få bøgerne sendt med posten.

En række af bøgerne kan desuden købes i boghandlere.

Læs mere om “Kinafarerne – Mellem kejserens Kina og kongens København”

Læs mere om “Nordstjernen står højt  – søfolk og ekspeditioner i Arktis gennem 500 år”

Læs mere om antologien “Lyst og længsel – myter, afsavn og erotik i sømandens verden”.

Læs mere om antologien “STORM!”.

Indmeldelse og udmeldelse

Indmeldelse sker via museumsbutikken. Medlemskabet løber, indtil udmeldelse sker skriftligt på klub@mfs.dk.

Gå til top