Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

Konferencer og Møder

Hold konferencen på M/S Museet for Søfart

M/S Museet for Søfart tilbyder internationale rammer med kant til konferencer, events og møder.

Vi skræddersyr jeres arrangement – hvad enten det er et mindre møde eller et event for 800 gæster.

“Tak for en fantastisk aften i fantastiske omgivelser med rigtig dejlig mad og super service. Stor ros til opdækning inde som ude, blomster, lys og bådene på bordene. Det var en positiv oplevelse for os, at I ALLE var så velforberedte og dedikerede til vores arrangement”. – Pfizer Danmark

Spørgsmål?
Kontakt vores bookingafdeling på booking@mfs.dk eller telefonisk tirsdag – fredag kl. 10-14 på 49 28 02 14 for at høre mere om mulighederne for at holde din konference eller firmaevent på M/S Museet for Søfart.

På M/S Museet for Søfart er der mulighed for at booke flere forskellige lokaler alt efter arrangementets størrelse:

  • Konferencerum med 24 siddepladser. Mindre mødelokale med direkte udsigt og adgang til dokken.
  • M/S Café med 120 siddepladser. Højt til loftet, rå vægge med udsigt og udgang til dokken. Ideel til den afsluttende middag, julefrokost eller reception.
  • Den store konferencesal med mulighed for 159 siddepladser. Danmarks smukkeste auditorium – et svævende dæk spændt ud mellem tørdokkens vægge.
  • Udstillingsrummet “Navigation” med 250 siddepladser. Spis middag direkte i historien. Lad de smukke montre, historiske genstande og gigantiske filmprojektioner danne rammen om dit arrangement.

Der er mulighed for yderligere siddepladser – kontakt os for at høre nærmere. Alle lokaler (på nær udstillingsrummet) har naturligt lysindfald og udsigt til dokken.

Download printvenlig PDF med priser på lokaleleje og forplejning på M/S Museet for Søfart.

Usædvanlige rammer

Hold jeres selskab, bryllup, gallamiddag eller reception i vores prisbelønnede udstillinger. Smukke montre, historiske genstande og gigantiske filmprojektioner danner rammen om et arrangement ud over det sædvanlige.

Book en rundvisning

Til alle arrangementer er der mulighed for at booke rundvisninger på museet, så I kan få den fulde oplevelse af museet.

Læs mere 

Stjernekokke leverer menuen

M/S Museet for Søfart samarbejder med nogle af Danmarks bedste kokke om at levere selskabsmenuer af højeste kvalitet.

Mundwerk
Hos Mundwerk får du stensikre, velsmagende klassikere med et nordisk tvist – til en yderst rimelig pris. De tre partnere i Mundwerk; Jacob Nielsen, Clement Nielsen og Nicolai Byrholt har drevet hotel i Frankrig og Restaurant Jacobsen i Klampenborg, og står for driften af Klint – Designmuseum Danmarks café og Restaurant Hestkøbgaard. De tre partnere kommer fra prominente steder som Sommelier, Søllerød Kro, Alberto K og AOC. Til den daglige drift af MS Café har Mundwerk hentet Line Storm ind, der er udlært sushikok fra Sticks and Sushi og derefter uddannet kok fra the Paul. Line er medlem af Nacl, en sammenslutning for yngre kokke med lyst til eksperimenter og hun har tidligere været køkkenchef og souschef på forskellige københavnske restauranter.

Hun er desuden personen du møder, i planlægningen og afviklingen af dit event og selskab på M/S Museet for Søfart.

Kystsejlads på et historisk dampskib

Udflugt langs kysten

Udvid jeres museumsoplevelse med en sejlads på en historisk isbryder/slæbebåd. Få en unik oplevelse på det smukke historiske kulfyrede dampskib S/S BJØRN fra 1908 i Øresund. Skibet sejler fra havnebassinet foran Kulturværftet eller Kongekajen med kursen mod syd eller vest langs kysten.

Under sejladsen kan I opleve besætningen arbejde på den fuldt restaurerede isbryder og slæbebåd. Se fx kaptajnen styre skibet, fyrbøderen skovle kul og matrosen ordne reb. Børn og barnlige sjæle kan prøve sømandsarbejdet på egen krop, eller I kan læne jer tilbage, nyde den friske havluft og den unikke udsigt ind mod Kronborg Slot og Øresunds smukke kyststrækninger og idylliske havnebyer.

Husk tøj der passer til vejret.

Priseksempel:  

Gruppe på 1-36 personer

Det kræver 1200 kg kul og 6 timers hårdt arbejde at få dampen op til sejlads. Derfor koster den første time 8000,- inkl. moms. Derefter koster det 2000,- pr. påbegyndt time.

Gruppe på 37-72 personer (Kræver 2 sejladser)

2×1 timers sejlads 10.000,- inkl. moms.

TIP: Imens skibet sejler sin første tur med de første 36 gæster, kan det anbefales, at I kombinerer jeres besøg med en rundvisning på museet for de resterende gæster, og så bytter rundt efterfølgende.

Gå til top