Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

PHOTOSHOOT

Brug M/S Museet for Søfart som location til dit næste photoshoot

På M/S Museet for Søfart venter der ikonisk og prisbelønnet arkitektur under jorden af stjernearkitekterne BIG Bjarke Ingels Group. Du kan holde dit photoshoot både indendørs eller ude i den historiske dok.

Priser og anerkendelser er siden 2014 regnet ned over det underjordiske museum.

Hos Monoqool leder vi altid efter spektakulære lokationer til vores fotooptagelser. Den spændende arkitektur på M/S Museet for Søfart skabte de perfekte rammer til foto af vores innovative brillestel. Blandingen af de rå oprindelige vægge i dokken og den ultra moderne og minimalistiske arkitektur fra BIG gav os det drama i billederne som vi altid er på udkik efter.Allan G Petersen, grundlægger Monoqool.

“Til Volvo ledte vi efter en grafisk location med en klar rå textur. Dokken hos M/S Museet for Søfarts grafiske linjer i byggeriet fremhæver den rå struktur når sollyset rammer og gjorde, at vi kunne lave det ønskede billede.” – Volvo / Production Service Scandinavia.

 

 

Spørgsmål?
Kontakt vores leder af café, konferencer og events Nicolai Byrholt på booking@mfs.dk eller på 40 49 05 54 for at høre mere om mulighederne for at holde din konference eller firmaevent på M/S Museet for Søfart.

Du kan også følge os på LinkedIn.

Konferencer og Møder

Hold konferencen på M/S Museet for Søfart

M/S Museet for Søfart tilbyder internationale rammer med kant til konferencer, events og møder.

Vi skræddersyr jeres arrangement – hvad enten det er et mindre møde eller et større event for.

“Tak for en fantastisk aften i fantastiske omgivelser med rigtig dejlig mad og super service. Stor ros til opdækning inde som ude, blomster, lys og bådene på bordene. Det var en positiv oplevelse for os, at I ALLE var så velforberedte og dedikerede til vores arrangement”. – Pfizer Danmark

 

På M/S Museet for Søfart er der mulighed for at booke flere forskellige lokaler alt efter arrangementets størrelse. Grundet pladsrestriktioner kan vi på nuværende tidspunkt tilbyde følgende:

  • Dokken. Den rå tørdok er placeret 9 meter havets overflade. Kan omdannes til en underjordisk terrasse.
  • M/S Café. Højt til loftet, rå vægge med udsigt og udgang til dokken. Ideel til den afsluttende middag, julefrokost eller reception.
  • Den store konferencesal. Danmarks smukkeste auditorium – et svævende dæk med Arne Jacobsen stole spændt ud mellem tørdokkens vægge.
  • Konferencerum. Mindre mødelokale med direkte udsigt og adgang til dokken.
  • Mezzaninen. Et rummeligt mødelokale med udsigt til museets udstillinger. Ideel til et møde eller en konference.
  • Udstillingsrummet “Navigation”. Spis middag direkte i historien. Lad de smukke montre, historiske genstande og gigantiske filmprojektioner danne rammen om dit arrangement.

Der er mulighed for yderligere siddepladser – kontakt os for at høre nærmere. Alle lokaler (på nær udstillingsrummet) har naturligt lysindfald og udsigt til dokken.

Download printvenlig PDF med priser på lokaleleje og forplejning på M/S Museet for Søfart.

Download konferencefolder

Usædvanlige rammer

Hold jeres selskab, bryllup, gallamiddag eller reception i vores prisbelønnede udstillinger. Smukke montre, historiske genstande og gigantiske filmprojektioner danner rammen om et arrangement ud over det sædvanlige.

“Det gav virkelig en anderledes og cool oplevelse, at stå der midt i den rå udstilling af skibe og film på væggene og arkitektur i verdensklasse. Vi var meget tilfredse med hele oplevelsen“. – KPMG

Book en rundvisning

Til alle arrangementer er der mulighed for at booke rundvisninger på museet, så I kan få den fulde oplevelse af museet.

Læs mere 

Stjernekokke leverer menuen

M/S Museet for Søfart samarbejder med nogle af Danmarks bedste kokke om at levere selskabsmenuer af højeste kvalitet.

Mundwerk
Hos Mundwerk får du stensikre, velsmagende klassikere med et nordisk tvist – til en yderst rimelig pris. De tre partnere i Mundwerk; Jacob Nielsen, Clement Nielsen, og Nicolai Byrholt, som caféen til dagligt ledes af. Nicolai har adskillige års erfaring fra restaurationsbranchen. Han er uddannet kok fra Restaurant Sommelier i København og har været ansat hos bl.a. Søllerød Kro og Alberto K. Derudover har han været med til at drive Restaurant Jacobsen ved Bellevue Teatret samt været køkkenchef på et mindre hotel i Provence i Sydfrankrig. I løbet af de seneste par år har han været tilknyttet tv-programmet MasterChef som gastronomisk udvikler og konsulent. Nicolais madstil er nordisk med fokus på gode råvarer. Nicolai elsker at beskæftige sig med kunder og arbejder hver dag for at gøre deres oplevelse på museet endnu større, igennem den mad han serverer. Når Nicolai ikke er at finde på M/S Café er han partner i Mundwerk, madkonsulent og daglig leder af Restaurant Hestkøbgaard på Furesø Golfklub.

 

Kystsejlads på et historisk dampskib

Udflugt langs kysten

Udvid jeres museumsoplevelse med en sejlads på en historisk isbryder/slæbebåd. Få en unik oplevelse på det smukke historiske kulfyrede dampskib S/S BJØRN fra 1908 i Øresund. Skibet sejler fra havnebassinet foran Kulturværftet eller Kongekajen med kursen mod syd eller vest langs kysten.

Under sejladsen kan I opleve besætningen arbejde på den fuldt restaurerede isbryder og slæbebåd. Se fx kaptajnen styre skibet, fyrbøderen skovle kul og matrosen ordne reb. Børn og barnlige sjæle kan prøve sømandsarbejdet på egen krop, eller I kan læne jer tilbage, nyde den friske havluft og den unikke udsigt ind mod Kronborg Slot og Øresunds smukke kyststrækninger og idylliske havnebyer.

Husk tøj der passer til vejret.

Priseksempel:  

Gruppe på 1-36 personer

Det kræver 1200 kg kul og 6 timers hårdt arbejde at få dampen op til sejlads. Derfor koster den første time 8000,- inkl. moms. Derefter koster det 2000,- pr. påbegyndt time.

Gruppe på 37-72 personer (Kræver 2 sejladser)

2×1 timers sejlads 10.000,- inkl. moms.

TIP: Imens skibet sejler sin første tur med de første 36 gæster, kan det anbefales, at I kombinerer jeres besøg med en rundvisning på museet for de resterende gæster, og så bytter rundt efterfølgende.

Gå til top