Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

OMTALE OG PRISER

Det prisvindende museum

Priser og anerkendelser er siden 2014 regnet ned over det underjordiske museum.

I januar 2014 valgte New York Times at skrive M/S Museet for Søfart på den prestigefulde liste ”52 places to go in 2014”, og kort tid efter kunne man i det internationale designmagasin FRAME finde museets udstillingsdesign som nr. 2 på listen over de 10 mest spændende udstillingsdesign i verden lige nu.

I februar 2014 var det så brugerne på verdens største arkitektursite, archdaily.com, der stemte museet ind på en førsteplads som ”Building of the year” i kategorien bedste kulturbyggeri. I foråret 2014 modtog museets arkitektur AIANY Design Award, arkitekturprisen Architizer A+ Award, hvor museet vandt i kategorien “Museums”, samt DETAIL prisen 2014.

Senere på året var det Royal Institute of British Architects (RIBA) der belønnede museet med den prestigefulde RIBA Award og i oktober 2014 modtog museets arkitektur en Culture Award for bedste kulturbyggeri på World Architecture Festival.

I februar 2016 blev museet kåret til Årets bedste arkitektur af RUM – et af de mest anerkendte design- og arkitekturtidsskrifter i Skandinavien, og af National Geographic er det blevet omtalt som ”One of 10 museums to travel to for their stunning structures”.

M/S Museet for Søfart har modtaget følgende internationale priser:

M/S Museet for Søfart har opnået følgende nomineringer:

“Bjarke Ingels’ hul i jorden er en arkitektonisk genistreg”

– Politiken

Arkitekturen

Den verdensberømte tegnestue BIG – Bjarke Ingels Group har med M/S Museet for Søfart skabt et stykke ikonisk arkitektur.

Læs mere

Historien

Et 100 år gammelt og helt nyt museum.

Læs mere

Lokalområdet

Der er kort mellem seværdighederne i Helsingør.

Læs mere
Gå til top