Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

OMTALE OG PRISER

Det prisvindende museum

Priser og anerkendelser er siden 2014 regnet ned over det underjordiske museum.

I januar 2014 valgte New York Times at skrive M/S Museet for Søfart på den prestigefulde liste ”52 places to go in 2014”, og kort tid efter kunne man i det internationale designmagasin FRAME finde museets udstillingsdesign som nr. 2 på listen over de 10 mest spændende udstillingsdesign i verden lige nu.

I februar 2014 var det så brugerne på verdens største arkitektursite, archdaily.com, der stemte museet ind på en førsteplads som ”Building of the year” i kategorien bedste kulturbyggeri. I foråret 2014 modtog museets arkitektur AIANY Design Award, arkitekturprisen Architizer A+ Award, hvor museet vandt i kategorien “Museums”, samt DETAIL prisen 2014.

Senere på året var det Royal Institute of British Architects (RIBA) der belønnede museet med den prestigefulde RIBA Award og i oktober 2014 modtog museets arkitektur en Culture Award for bedste kulturbyggeri på World Architecture Festival.

I februar 2016 blev museet kåret til Årets bedste arkitektur af RUM – et af de mest anerkendte design- og arkitekturtidsskrifter i Skandinavien, og af National Geographic er det blevet omtalt som ”One of 10 museums to travel to for their stunning structures”.

M/S Museet for Søfart har modtaget følgende internationale priser:

M/S Museet for Søfart har opnået følgende nomineringer:

“Bjarke Ingels’ hul i jorden er en arkitektonisk genistreg”

– Politiken

Arkitekturen

Den verdensberømte tegnestue BIG – Bjarke Ingels Group har med M/S Museet for Søfart skabt et stykke ikonisk arkitektur.

Læs mere

Historien

Et 100 år gammelt og helt nyt museum.

Læs mere

Lokalområdet

Der er kort mellem seværdighederne i Helsingør.

Læs mere
Gå til top