Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 18:00.

CAFÉ

Velkommen i M/S Café

Museumscaféen byder på Danmarks smukkeste udsigt under jorden. Gennem panoramavinduerne er der unikt udsyn til Helsingørs historiske tørdok og BIG’s spektakulære arkitektur.

Du finder caféen, når du er nået halvvejs gennem museet. Her kan du stille sulten, nyde Frem sodavand og most, kaffe fra Copenhagen Coffee Lab og The fra Perchs.

 

Dokken

I sommerhalvåret forvandles den udendørs dok til en “underjordisk” terrasse. Her mærker man historiens vingesus på stedet, hvor danske skibe er blevet holdt i live i et århundrede.

Medbragt mad og drikke må ikke nydes i caféen.

M/S Café åbner kl. 11, og lukker en halv time før museet lukker.

Der er direkte adgang til M/S Café via den store doktrappe. 

 

 

MENU

Sammensæt selv din frokost af fisk fra Grøndals konserves sortiment – sardiner, makrel eller tun af allerhøjeste kvalitet. Grøndals konserves er tilberedt og forarbejdet med ædle håndværksmetoder og helt uden brug af maskineri. Alle fisk er naturskånsomt fisket uden bifangst og skader på havmiljøet. Vælg din konserves og en tillægsret. Vi anbefaler, at du blander olien fra konservesdåsen i retten.

Du kan også gå ombord i smørrebrød, fiskefrikadeller, flere slags sild, avocadomad, vegetar- og børneret…

Se hele menukortet

Reservation

Ved større grupper skal der foretages bordreservation.

Bordreservationer bedes sendt til cafe@mfs.dk senest 10 dage før.

Du kan også ringe på 4928 0207.

Din reservation er registreret, når du har modtaget en bekræftelse via mail.

M/S Café kan bruges til private arrangementer. Kontakt museets booking afdeling.

 

Mere?

M/S Café kan også bruges til private arrangementer. Kontakt museets bookingafdeling på booking@mfs.dk eller
ringe på 4928 0214 for at høre mere om mulighederne.

Følg M/S Café på Facebook

 

Daglig ledelse

Caféen ledes til dagligt af Nicolai Byrholt Garre. Nicolai Byrholt, som caféen til dagligt ledes af. Nicolai har adskillige års erfaring fra restaurationsbranchen. Han er uddannet kok fra Restaurant Sommelier i København og har været ansat hos bl.a. Søllerød Kro og Alberto K. Derudover har han været med til at drive Restaurant Jacobsen ved Bellevue Teatret samt været køkkenchef på et mindre hotel i Provence i Sydfrankrig. I løbet af de seneste par år har han været tilknyttet tv-programmet MasterChef som gastronomisk udvikler og konsulent. Nicolais madstil er nordisk med fokus på gode råvarer. Nicolai elsker at beskæftige sig med kunder og arbejder hver dag for at gøre deres oplevelse på museet endnu større, igennem den mad han serverer. Når Nicolai ikke er at finde på M/S Café er han partner i Mundwerk, madkonsulent og daglig leder af Restaurant Hestkøbgaard på Furesø Golfklub.

Gå til top