Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

BUTIK

Gå på opdagelse i museumsbutikken M/S Cargo

Danmark har altid været bundet sammen med resten af verden gennem søfarten, og det er den historie og den nutid, der foldes ud over alt på M/S Museet for Søfart – også i museumsbutikken.

Hos os får det traditionelle kamp til stregen af moderne design. Vi lægger vægt på at vække de fem sanser gennem form, farve, duft, lyd og smag.

I M/S Cargo fører vi bl.a. Armor Lux, som har udviklet en speciel sweater til museet, og Studio Arhøj som har udviklet en række vaser inspireret af museet, designs fra Andersen Andersen, børnelegetøj med maritimt islæt og brugsgenstande som kompas og lup i træ og messing.

Bøger om det maritime og om arkitektur, design og storbyer, fra bl.a. eksklusive Taschen, kan også købes i butikken. Museet har udgivet en række bøger, som kan købes i butikken. Du kan læse om den seneste udgivelse her.

Det er gratis at besøge museets butik, som følger museets åbningstid.

M/S Cargo har også en webshop, hvor du bl.a. kan købe medlemskab af de to museumsklubber, gavekort og gavekort til entrébilletter.

Vær opmærksom på, at der er op til 5 dages forsendelsestid.

Med et Klubkort til museet får du 10% i butikken.

Har du spørgsmål til butikken, er du velkommen til at kontakte cargo@mfs.dk

 

 

 

Rabatter og fordele

Der er flere måder at opnå rabat til M/S Museet for Søfart på.

Læs mere

Praktisk information

Værd at vide inden besøget på M/S Museet for Søfart.

Læs mere

Café

Museumscaféen byder på Danmarks smukkeste udsigt under jorden.

Læs mere
Gå til top