Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Køb en folkeaktie i skonnerten ZAR og støt et skib til gavn og glæde for Helsingør by, børn, borgere og besøgende.

Maritimt Værksted Hal 16 har taget initiativ til en indsamling og salg af folkeaktier til et køb af den tre mastede skonnert ZAR til Helsingør.

Skonnerten ZAR bliver hele byens og havnens stolthed og en mulighed for at skabe maritim læring for skolebørn, projekter for udsatte børn og unge, for charter, bryllupper, repræsentation, receptioner og ikke mindst formidling af Helsingørs lange maritime tradition og Sundtolden.

Du har nu mulighed for at købe en eller flere folkeaktier til at støtte projektet.

Du vil kun blive opkrævet betaling, hvis det kan lykkes at samle tilstrækkelig kapital til at indgå en købsaftale.

Vi håber så mange som muligt vil bidrage til projektet, økonomisk og organisatorisk, og håber at få så stor opbakning fra byens borgere og investorer som muligt.

Folkeaktien bliver udstedt af Foreningen Maritimt Værksted Hal 16 og går ubeskåret til at støtte et indkøb og startdrift af Skonnerten Zar til et projekt i Helsingør

Indehaveren kan ikke drages til ansvar, hverken økonomisk eller på anden vis. Folkeaktien er en donation, ikke en investering med et potentielt afkast.

Læs artiklen i Helsingør Dagblad. 

 

Gå til top