Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

En alternativ afslutning på folkeskolen
– og et samlingspunkt for by, havn og kulturliv i Helsingør

For et år siden startede en gruppe engagerede mennesker i Maritimt Værksted Hal 16 et projekt, for at købe skonnerten ZAR til Helsingør. ZAR er en af Danmarks flotteste 3-mastede skonnerter, men skibet har været til salg i en årrække og frygten for at det ville blive solgt til udenlandske hænder fik folk til at engagere sig. Siden har over 1000 mennesker og flere virksomheder købt folkeaktier i ZAR, for at sikre at det bliver i Danmark og Helsingør.

Siden har projektet udviklet sig meget, og planen er nu at gøre ZAR til skoleskib. Det vil ikke kun sikre en sund økonomi i skibet, men endnu vigtigere skabe mulighed for at hundredevis af unge kan få nye oplevelser og måske lære nye sider af sig selv at kende, så de kan stikke deres egen kurs i livet.

Læs meget mere om Skoleskibet ZAR og støt dem økonomisk via hjemmesiden:
www.skoleskibet-zar.dk

Målet er, at hjælpe udsatte unge videre i livet:

Mennesker er forskellige og har forskellige behov for at trives og udvikles, og selvom folkeskolen forsøger at rumme alle elever, lykkes det desværre ikke altid. Skoleskibet er et fuldtidsskoletilbud til unge med behov for en alternativ afslutning på folkeskolen, hvor sandsynlighed for at aflægge obligatoriske afgangsprøver med succes øges væsentligt.

Skoleskibet ZAR vil have hjemhavn i Helsingør. Byens unikke placering i hjørnet af landkortet og med havet, Kronborg, hyggelige gamle stræder som centrale dele af byen, gør havnebyen til noget helt særligt. Skoleskibet vil tilføre byen en ekstra og helt særlig dimension, som kan understøtte lokale initiativer på tværs af byen.

Skonnerten ZAR – skoleskib for udsatte unge

 

Læs meget mere om Skoleskibet ZAR og støt dem økonomisk via hjemmesiden:
www.skoleskibet-zar.dk

Informationer om folkeaktierne til ZAR:

Maritimt Værksted Hal 16 tog sidste år initiativ til en indsamling og salg af folkeaktier til et køb af den tre-mastede skonnert ZAR til Helsingør.

Skonnerten ZAR bliver hele byens og havnens stolthed og en mulighed for at skabe maritim læring for skolebørn, skoleskib for udsatte børn og unge og ikke mindst formidling af Helsingørs lange maritime tradition og Sundtolden.

Købet af folkeaktier går ubeskåret til at støtte et indkøb og startdrift af Skonnerten Zar til et projekt i Helsingør

Indehaveren kan ikke drages til ansvar, hverken økonomisk eller på anden vis. Folkeaktien er en donation, ikke en investering med et potentielt afkast.

Man kan fortsat donere til projektet via hjemmesiden: www.skoleskibet-zar.dk

Gå til top