Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

VOV! Dyr ombord

Vinterferien står i dyrenes tegn, når sømandens tobenede, firbenede og tusindbenede rejsekammerater indtager museet fra d. 9. februar. Få taget et portrætfoto i matrostøj, se den nye fotoudstilling for børn, ’Jeg er en papegøje…’, kom på dyreworkshop og tag med på gratis familierundvisninger med Kaptajn Storm og papegøjen Diego.

  • Gratis når entreen til museet er betalt. Børn under 18 år gratis. 
  • Hvornår: Fredag d. 9. februar – Søndag d. 18. februar kl. 11 – 17. 
  • “Jeg er en papegøje…” fotoudstilling for børn fra d. 9. februar. 
  • Dyreworkshop d. 9.- 18. februar. 
  • Rundvisninger med Kaptajn Storm kl. 12-12.30 og 13.30-14 fra d. 10. februar til og med d. 18. februar. 

Se den nye fotoudstilling for børn ”Jeg er en papegøje…” fortalt og skrevet af blandt andre Emil og Theis Erichsen, kendt fra tv-programmet ’Kurs mod fjerne kyster’.

Man kan også studere mere eller mindre eksotiske dyr i museets dyreworkshop fra d. 9. februar til d. 18. februar. I dyreworkshoppen, der er lavet i samarbejde med Øresundakvariet, kommer man helt tæt på skibenes lyslevende dyr – både dem på dækket og de ubudne gæster i ballasttanken. Man kan bl.a. nærstudere og blive klogere på sortmundede kutlinger, krabber, larver og melorme.

Kaptajn Storm og papegøjen Diego huserer i museets udstillinger, og man kan gøre dem selskab på en af de gratis familierundvisninger. Man prøver bl.a. kræfter med at navigere og binde knob på ægte sømandsmanér. Der er beskøjter til at tage den værste sult og et stempel i sømandsbogen som bevis på, at man har klaret rejsen.

Gå til top