Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Vinterferie for hele familien!

Urgh, jeg brækker mig! Søsygekursus for landkrabber

Hvad gør en hårdkogt søulk, når han bliver ramt af den vildeste søsyge? Hver dag i vinterferien tager messedrengen Ingolf jer ud på en hårrejsende og kvalmende sejlads på DRØMMESKIBET. Her disker Ingolf op med hårrejsende søsygehistorier og sine bedste kneb mod kvalme og søsyge – og sætter jer i sving med at gøre skibet brækfrit. Hvem kan finde på de mest effektive kvalmemidler til besætningen og tørre flest brækklatter op, før kaptajnen dukker op og bliver stiktosset?

9.-17. februar. Dagligt kl. 12.00, 13.00 og 14.30. Alder: 5-12 år med deres voksne

Gratis. Begrænset antal pladser. Tilmelding efter først-til-mølle på dagen i museets billetsalg.

Leg på DRØMMESKIBET

DRØMMESKIBET er M/S Museet for Søfarts store maritime legeunivers med timevis af sjov for små og store landkrabber. Kravl ind i motorrummet og tjek at alt virker. Last skibet og hold kursen. Kravl helt op i stævnen og hold øje med hajer og søuhyrer – eller tag en slapper i sømandens hængekøje, mens I navigerer efter stjernerne. Inde på havnen kan I besøge knejpen og give den gas til sømandskaraoke!

Læs mere om besøg på DRØMMESKIBET.

Alder: 2-10 år med deres voksne. Åbent i museets åbningstid kl. 11-17

Byg dit eget drømmeskib og lav seje ting af reb og sejl

I Sømandsværkstedet kan du lave dit helt eget drømmeskib. Kun fantasien sætter grænser! Med dit drømmeskib kan du deltage i konkurrencen om at blive vinterferiens mest unikke drømmeskib. Mesterbyggeren vinder et årskort til museet og et sejt DRØMMESKIB-byggesæt til at bygge videre med derhjemme.

I Sømandsværkstedet står elever fra skoleskibene DANMARK og GEORG STAGE klar til at lære dig en masse seje sømandsknob, så du kan lave flotte ting reb-ting til at få med hjem.

Pris: 45 kr. Betaling med MobilePay i Sømandsværkstedet.

Besøg bådebyggerværkstedet i Hal 16
Besøg Maritimt Værksted Hal 16 i de gamle værftshaller ved siden af M/S Museet for Søfart.Hør bådebyggerne fortælle om restaurering af gamle træfartøjer – og giv selv en hånd med!

11.- 15. februar kl. 10-14. Åbent for alle. 


DRØMMESKIBET er støttet af Nordea-fonden og Lauritzen Fonden.

Illustrationer af Michael Bo Jensen.

 

Gå til top