Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Åbent Fyrskib og kapsejlads med LEGO

Sommeren på M/S Museet for Søfart byder på åbent Fyrskib og sømandssysler og LEGO skibsbygning og kapsejlads med et ton LEGO klodser.

Over et ton LEGO
Fra 2. juli til 1. august bliver M/S Museet for Søfarts to skrånende glasbroer omdannet til et kæmpe LEGO univers. Her kan man bygge med over et ton LEGO, og afprøve skibenes fart på en lang bane i kapsejlads med de andre LEGO skibe.

Kom om bord på et ægte Fyrskib
Man kan også komme ombord på fyrskibet GEDSER REV, der efter 42 år i Nyhavn nu har lagt til kaj i Helsingørs Kulturhavn. Kom til åbent skib både over og under dæk, besøg messen og kahytterne og bliv klogere på skibets historie. Hver dag i juli til midt-august vil der være åbent skib og sømandssysler om bord. Læs mere om Fyrskibet her.

Sømandssafari på Øresund
Rundfart for hele familien – særligt for familier med børn i 5-12 års alderen. Der vil også være mulighed for at komme ud af sejle på Øresund lørdage i juli, når M/S Viking og en underviser fra museet inviterer på sømandssafari på Øresund. På sejlturen bliver der studeret trafik, skibstyper og vrag på tætteste hold, og der vil være klassiske sømandsaktiviteter og en beskøjt undervejs.

 

Sommer på M/S Museet for Søfart:

ÅBENT FYRSKIB
Tid: 2. juli til 12. august. Kl. 13 til 17.
Pris: Billetten til M/S Museet for Søfart gælder til Fyrskibet. Børn under 18 år gratis.

BYG LEGO SKIBE OG SEJL KAPSEJLADS
Tid: Alle dage fra 2. juli til 1. august i museets åbningstid kl. 11 til 18.
Pris: Gratis når entré til museet er betalt. Børn under 18 år gratis.

SØMANDSSAFARI PÅ ØRESUND
Tid:
Lørdag d. 7., 14., 21., 28. juli.
Kl. 15.00-16.00. Varighed: 1 time.

Pris: Billet til M/S Museet for Søfart. Børn under 18 år: 30 kr.
Tilmelding: Først til mølle princippet. Skriv til booking@mfs.dk eller ring 49 28 02 14. Billetter hentes i M/S Museets for Søfarts billetsalg. Mødested: Foran Kulturværftet.

Gå til top