Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 18:00.

Vi holder åbent alle dage i juli & august kl. 11-18.

Du får halv pris på entrébilletten fra 27. juni – 9 august. (Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter).
Børn har altid gratis entré!

Sommersjov på DRØMMESKIBET – for hele familien

DRØMMESKIBET er vores store legeområde for børn og deres voksne, hvor I kan lege, være kreative og gå på opdagelse sammen. I Sømandsværkstedet kan I bygge de flotteste drømmeskibe, som kun fantasien sætter grænser for. I kan synge sømandskaraoke, gå på opdagelse efter et vaskeægte havfrueskelet, lave seje sømandsknob – og så kan I trække i sømandstøjet og lege løs på DRØMMESKIBET, på navigationsbroen, i kabyssen, messen, motorrummet og ikke mindst i lastrummet, hvor kaptajnen har brug for hjælp til at stable alle fragtkasserne. Er vejret godt, er der rumpejolleræs i vores udendørs dok.

Alder: DRØMMESKIBET: 3-10 år med en voksen. Sømandsværkstedet: op til 12 år.
Åbningstider: DRØMMESKIBET kl. 11.00-18.00. Sømandsværkstedet kl. 11.30-17.30
Pris: DRØMMESKIBET er gratis, når entre til museet er betalt. Børn under 18 år har gratis entré.

 

Sommerferieaktiviteter

  • Byg drømmeskibe i sømandsværkstedet. Få dit personlige bådebyggerkit med alt hvad der skal til, for at bygge et eventyrligt drømmeskib. Det koster 45 kr. at bygge drømmeskibe i Sømandsværkstedet.
  • Hop om bord på de sjove rumpejoller og ræs afsted i dokken. Du kan også gå i rumpejolleskole og blive udlært som en vaskeægte rumpejollematros! Rumpejolleskolen starter ved en af legematroserne i dokken.
  • Tag reb-ringe i hånden og dyst imod hinanden i dokken. Hvem er den bedste ringmester? Spillet er sjovt for både børn og voksne.

Der vil ikke være børneaktiviteter i dokken fra d. 24. juli, til og med d. 2. august.

Læs mere. 

Kom på sær-rundvisning med eksperterne

Hele sommeren kan du gratis komme med på en sær-rundvisning med museets eksperter; Kolonihistorikeren, Søfartshistorikeren, Arkitekturelskeren, Sømanden, Religionshistoriskeren, og Direktøren.

Kl. 13-13.45 på alle hverdage i juli og august

Gratis når entréen til museet er betalt.

Læs mere. 

 

Gratis introduktion til ‘Frihedens Værksted’

Fra tirsdag den 16. juni – 30. juni: Tirsdag-fredag kl. 11.30-11.45

Juli – august: Tirsdag og torsdag kl. 11.30-11.45

Kom med på en gratis introduktion til udstillingen “Frihedens Værksted”, der sætter fokus på Troels Kløvedals liv og rejserne med Nordkaperen.

Gratis når entréen til museet er betalt.

Læs mere.

Gå til top