Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

Rumpejolleræs

Museet holder åbent alle dage i juli og august kl. 11-18.

Rumpejolleræs i dokken

Endelig har vi fået skibe i museets dok igen! Kom og prøv vores splinternye rumpejoller og se, hvor elegant I kan navigere rundt om alle jordankrene i dokken. Eller sejl jolleræs mod hinanden og find ud af, hvem der først får rumpet sin jolle ned i den anden ende af dokken – uden at støde ind i noget! Når kræfterne er brugt op, står isboden M/S MAREN klar med kolde lækkerier.

Alle dage i juli og august, dagligt kl. 11.30-16.30

Kom om bord på et ægte fyrskib

I sommerferien kan man også komme om bord på FYRSKIB NR. XVII. Her møder I Fyrskibslauget, som vil fortælle om deres arbejde på fyrskibet. Fyrskibslauget er en gruppe gæve folk, som vedligeholder det 124 år gamle fyrskib med gamle håndværksteknikker, som næsten er gået i glemmebogen.

OBS! Vær opmærksom på at Fyrskibet er bemandet på frivillig basis og kan derfor kun besøges, hvis landgangsbroen er nede.

OBS! Kun for mindre grupper og ikke egnet for gangbesværede.

Læs mere om Fyrskibet her.

Hver mandag mellem 13 og 17

 

Omvisninger på FYRSKIB NR. XVII

Kom og hør de spændende fortællinger om fyrskibet, herunder dets konstruktion og funktion, samt de dramatiske beretninger om østtyske flygtninge som blev samlet op af fyrskibet under Den Kolde Krig.

Tirsdage og onsdage kl. 13.30 og 15 i uge 27-32, samt torsdage kl. 15 i uge 28 og 30
Pris: 30 kr. Gratis entré for børn under 12 år. Billetterne købes i museets foyer, men husk at der er et begrænset antal billetter
Varighed: 45 minutter.
Mødested: Foran FYRSKIB NR. 17.

 

Besøg det Maritime Værksted Hal 16

Hver onsdag er I velkommen til at stikket hovedet indenfor i det Maritime Værksted Hal 16, hvor I kan se og snakke med en flok entusiastiske skibsbyggere, som er i gang med at sætte en gammel fiskekutter i stand.

Læs mere om Maritimt Værksted Hal 16 her.

Hver onsdag mellem 11 og 16

Gå til top