Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Verden rundt i familien skød – v. Familien Rosentoft

Nogle af dem som Troels Kløvedal gav et hjælpende skub til at tage ud på eventyr, er familien Rosentoft. De gjorde præcis det, mange kun drømmer om. De solgte hele baduljen; lejligheden på Østerbro, gods og glimmer og sejlede verden tynd i 2,5 år. Familien Rosentoft startede med at være fem; forældre og tre børn og sluttede med at være seks, efter de fik en ekstra lille båd-baby i Caribien i 2018.

Rosentofts eventyr handler langt fra kun om kridhvide sandstrande med palmer, og børn der bliver sendt ud i bugten for at harpunere aftensmaden. Mor, Cille Rosentoft, fortæller også om alt det uskønne og meget lidt eventyrlige, om at få et hverdagsliv med børn til at fungere med vasketøj, skole, morgenkvalme og opkast og siden bleskift og nattevagter, når man beslutter at krydse Atlanten med tre store børn og en to måneder gammel baby.

Hvornår: Lørdag d. 7. marts kl. 14.
Pris: Gratis når entréen til museet er betalt.

Tilmeld dig her

OBS! Bemærk at man ikke modtager mailkvittering ved tilmelding. Bekræftelsessiden er et vidnesbyrd om, at man er tilmeldt det ønskede arrangement.

Gå til top