Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

Øl & Quiz

Legendarisk quizunderholdning med superquizmaster Thorbjørn Thaarup!

Så er det igen blevet tid til den traditionsrige Øl & Quiz i Museet for Søfarts café. Quizmaster, museumsinspektør Thorbjørn Thaarup, byder på spidsfindige spørgsmål om historie, skibe og shipping. Og måske lidt om mode – hvem ved? Der vil som altid være præmier til de bedste hold.

M/S Café serverer ølbraiserede svinekæber m. kartoffelmos og rødbedesalat for 100 kr. Samt et stort udvalg af øl fra Bryghuset Møn.

Du kan tilmelde dig her. 

Arrangementet er gratis, men pga. coronasituationen er tilmelding påkrævet, og man skal vise coronapas. Til gengæld behøver man ikke at have et hold på forhånd, da man sagtens kan slutte sig sammen med andre deltagere på stedet. Den 14. juni er en mandag og museets hovedindgang er lukket, så indgang finder sted direkte i caféen i bunden af dokken. Hvis man har brug for en anden indgang end den store trappe, kan man dog gå til hovedindgangen og ringe til vores programredaktør Sarah Katrine, der med glæde åbner for jer. Sarah Katrine har tlf.:  28 38 24 63.

Vi glæder os til at se jer!

Hvornår: Mandag d. 14. juni kl. 18 i M/S Café

Gå til top