Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Gratis musical-koncert i dokken: HORISONTEN

– Ungdomsskolens musicalhold giver smagsprøver på årets forestilling i museets dok

18. marts kl. 11:30

Til påske er Ungdomsskolens musical tilbage på Kulturværftet med den helt nye forestilling, HORISONTEN, der er skabt af de to tidligere musical-elever, Anna Karlin og Albert Mikkelsen.

Få en eksklusiv forsmag på oplevelsen, når ensemblet optræder i museets dok med storslået musik fra årets forestilling HORISONTEN: En musical der handler om 1880’ernes Helsingør, Jernskibsværftet, arbejderkamp og kampen for bedre vilkår.

Da Ferdinand finder et gammelt kærestebrev i sin mors gemmer, går det op for ham, at han aldrig har kendt sin rigtige far. Brevet tager ham til 1880’ernes Helsingør, hvor Helsingør Jernskibsværft netop er åbnet, og byen er i fuld flor. På kajen foran værftet møder han værftsarbejderen Aksel, hans kæreste Asta og veninden Johanne – og det skal hurtigt vise sig, at et venskab opstår. Ferdinand bliver ansat på værftet og bliver stille og roligt hvirvlet ind i arbejdernes kamp for bedre vilkår, der tilspidses, da der sker en ulykke på værftet. Historien følger samtidig nogle af byens stærke kvinder, der på hver deres måde forsøger at frigøre sig fra tidens kvindesyn. HORISONTEN fortæller om en vigtig tid i Helsingør bys historie og er samtidig en forestilling om en gruppe unge menneskers dilemmaer, der på mange måder minder om dem, man kan stå overfor i dag.

Musicalen har premiere på Kulturværftets Store Scene påskelørdag, den 8. april 2023. Billetter kan købes på horisontenmusical.dk.

Praktisk information

Hvor: I museet dok, foran M/S Café. Benyt venligst trappen foran caféen som nedgang til dokken, og ikke ikke museets almindelige indgang.
Hvornår: Lørdag den 18. april kl. 11.30
Varighed: Ca. 30 minutter
Tilmelding:  Arrangementet er gratis, og man kan som gæst blot dukke op.

OBS:
Koncerten i dokken aflyses i tilfælde af regn eller andre vejrforhold der bringer publikumssikkerheden i fare.
Vær opmærksom på, at dokbunden er ujævn at færdes i, så fornuftigt fodtøj anbefales.
Adgangen til dokken giver ikke adgang til resten af museet.

 

Gå til top