Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 18:00.

Monstersjov med Måbbe Dæk
Efterårsferie

Sømonstre, havfolk og andre mytiske væsener vælter op på dækket af DRØMMESKIBET i efterårsferien. Modige børn kan i Sømandsværkstedet bygge et vaskeægte monsterfangerskib, og hvem behøver en hundehvalp når man kan lave sit helt eget sømonsterakvarium? Det glubske uhyre Måbbe Dæk er løs ude i dokken, så fat en rumpejolle og tag med på sømonsterjagt! Der går også rygter om en undervandsgrotte, hvor der bor et helt særligt monster. Hvis du spiller bold med monstret, giver den dig måske en gave!

Byg dit eget monsterfangerskib eller sømonsterakvarium: Prisen er 45 kr. pr. byggesæt. (Coronarestriktioner betyder, at værkstedet til tider er fyldt. Vi håber på jeres forståelse og understreger, at der er mest trafik lige efter frokost).

Sømonsterjagt på rumpejoller: Man kommer til dokken via caféen i museets fjerne ende. (Coronarestriktioner påbyder mundbind i caféen, når du står eller går).

 

Køb et årskort og få gratis entré til museet.

Børn har gratis entré til museet.

Hvornår: Lørdag d. 10. oktober – søndag d. 18. oktober

Gå til top