Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 18:00.

Litteraturforedrag

Tolstoj og to kolde fra kassen – Kløvedals bogreol

Oplev litteraturanmelder Katherine Diez og forfatter samt mangeårig ven af Kløvedal, Ib Michael, i en samtale om Troels Kløvedals foretrukne litteraturklassikere.

For mange generationer var Troels Kløvedal den helt store fortællerstemme, der med sine maleriske beskrivelser og inddragende berettermodel formåede at sende sindet på rejse. Men hvilke store historiefortællere inspirerede Troels egne rejser ud mod horisonterne og dybt ind i sig selv? Til at belyse dette får vi besøg af legendariske Ib Michael der både som forfatterkollega og nær ven til Troels, har et indgående kendskab til eventyrerens litterære væsen og bevidsthed. Side om side med Ib Michael vil litteraturanmelder og kulturdebattør Katherine Diez være at finde. Katherine Diez har de seneste år markeret sig som en skelsættende stemme i kulturdebatten, hvor hun har gjort op med dogmer og fordomme om, hvordan den intellektuelle kvinde bør præsentere sig selv, og bringer en enorm analytisk viden om Troels Kløvedals yndlingsforfattere med til bords.

  • Hvornår: Onsdag d. 6. november kl. 19.
  • Pris: 150 kr. pr. person – 100 kr. for M/S Klub+ medlemmer
  • Tilmeld dig her
Gå til top