Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

Krebsegilde

Crawdaddy Throwdown

Vil du til svensk krebsegilde, så tag til Sverige. I M/S Café holder vi krebsegilde som i de amerikanske sydstater – med lækre krebs og kolde øl, så du nærmest kan høre alligatorerne knurre.

Får du også et sug i maven ved tanken om sepiatonede solnedgange og sommerbriser, der fejer henover mangroveskove og majsmarker, så har M/S Café løsningen på dine længsler. For som et alternativ til det traditionelle svenske krebsegilde inviterer vi til krebsegilde, som det gøres i Louisiana, Georgia og South Carolina.

Få ting klæder lækre krebs og iskolde øl, som en omgang dybfølt delta-blues. I forbindelse med Crawdaddy Throwdown får vi derfor besøg af en af landets mest roste og autentiske fortolkere af genren i form af selveste Big Creek Slim.

Og selvfølgelig forkaster vi ej heller hjemstavnen, og derfor vil der være 1. stk. svalet Wibroe pilsner pr. dag, til de første 100 personer, der indfinder til en portion krebs i M/S Café.

  • Hvornår: Fredag d. 30. august kl. 17-20, og lørdag d. 31. august kl. 12-17
  • Pris pr. person for krebs m. tilbehør: 169 kr. ved forudbestilling. 189 kr. uden reservation. Børn under 12 år halv pris. 
  • Tilmeld dig her
  • OBS! Bemærk at man ikke modtager mailkvittering ved tilmelding. Bekræftelsessiden er et vidnesbyrd om, at man er tilmeldt det ønskede arrangement
  • Finder sted i M/S Café. Direkte adgang via den store doktrappe. 
Gå til top