Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

Kapsejladsen Øresund på Langs

Træskibe, sejldug og duften af tjære og havluft… er du også med 7. august?

Øresund på Langs er Danmarks største fælles kapsejlads for træbyggede sejlførende fartøjer, uanset størrelse – og uanset om båden er et lyst- eller erhvervsfartøj.

  • Sejladsen er åben for alle klassiske træskibe, både og joller
  • Starten går i Svanemøllebugten ud for Tuborg Havn i København, med mållinje lige syd for Helsingør. Distancen er ca. 18 sømil. Start-tidspunkt er mellem kl. 9.30 og 10 i flere løb tilpasset de forskellige størrelser fartøjer.
  • Der er fest, koncert og havneaktiviteter i Helsingørs Historiske Havn lørdag aften og hele søndagen. Morgenmad i Hal 16 og adgang til M/S Museet for Søfart og Værftsmuseet søndag den 8. august er inkluderet i tilmeldingsafgiften.
  • Nærmere information løbende her på hjemmesiden – følg også sejladsens Facebookside.
  • Kapsejladsen arrangeres af Foreningen Maritimt Værksted Hal16 i samarbejde med M/S Museet for Søfart, Kjøbenhavnske Træsejlere samt TS Træskibs Sammenslutningen

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Øyvind Bordal på bordal@mfs.dk eller Nicolai Vædele på nicolaiv@yahoo.com.

Læs mere om tilmelding her

Gå til top