Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

Genstandsvurdering

Bruun Rasmussen på M/S Museet for Søfart

Ligger du inde med arvestykker, designklassikere og kunstgenstande? Så kig forbi Auktionshuset Bruun Rasmussens vurderingsarrangement på M/S Museet for Søfart, og find ud af om du mon har guld i gemmerne.

Det legendariske auktionshus Bruun Rasmussen kendt fra DR1’s Auktionshuset, besøger M/S Museet for Søfart medbringende deres skarpeste vurderingseksperter. Så har du altid undret dig over, hvad de gamle arvestykker er værd, så er det nu eller aldrig!

  • Hvornår: Torsdag d. 5. september kl. 14-17
  • Gratis når entréen til museet er betalt
  • Adgang til vurderingen er gratis for dem der medbringer genstande til vurdering, men ønskes der yderligere adgang til museets udstillinger, skal der løses entre

VIGTIGT!: Gæster til arrangementet bedes venligt medbringe deres genstande i almindelig størrelse indkøbs/bærepose. Genstande der er større end at de kan transporteres sikkert i en bærepose eller er for tunge til at gæsten selv kan bære dem, må desværre blive hjemme. Dette af sikkerhedsmæssige årsager, da museet ikke tillader rygsæk eller diverse kørevogne (naturligvis er rullestole undtaget), for at undgå skader på udstillinger så vel som gæster. Da eventuelle insektangreb i medbragte genstande kan sprede sig til udstillingerne, frarådes det derfor at medbringe genstande med tydelige tegn på aktive insektangreb. Store genstande kan affotograferes og billederne medbringes i stedet. Vi fraråder ligeledes gæster at medbringe genstande med kviksølv.

Gå til top