Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 18:00.

KOMMENDE UDSTILLING

Frihedens værksted – Kløvedal og livet med Nordkaperen

 Oplev Troels Kløvedals eventyrlige sejlerliv og møde med verdens kulturer i udstillingen “Frihedens Værksted”, som kommer til M/S Museet for Søfart d. 9. oktober 2019.

Udstillingen “Frihedens Værksted” sætter fokus på livet og rejserne med Nordkaperen – tæt på og i pagt med naturen. I udstillingen kan man bl.a. opleve klip fra rejserne med Nordkaperen og ikke mindst en lang række af Troels Kløvedals private ejendele.

Udstillingen er lavet i et samarbejde mellem Troels Kløvedal, og Naturhistorisk Museum i Aarhus, hvor den kan opleves til og med d. 8. september 2019.

 

Ligger du inde med billeder, minder eller historier fra Troels Kløvedals ungdomstid i Helsingør?

Hvis du ligger inde med billeder, andre minder eller kan du fx fortælle en historie om dengang, Troels Kløvedal var i lære som elektriker på Helsingør Værft, så vil vi på M/S Museet for Søfart meget gerne høre fra dig!

Materiale kan sendes til Konstitueret kommunikationschef Siw Aldershvile Nielsen på san@mfs.dk og museet vil meget gerne høre fra alle, der kan have noget på hjertet i denne forbindelse.

 

Foto af: Niels Ole Sørensen

Udstillingen er støttet af Nordea-fonden, TORM Fonden, William Demant Fonden og Statens Kunstfond

Gå til top