Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Verdens yngste medlem af Eventyrenes Klub

Frihed i blodet v. Bjørn Harvig

Som det yngste medlem af Eventyrenes Klub rejser Bjørn Harvig helst på cykel eller til fods – for så er tempoet ikke for hurtigt og han mener, at netop det giver ham de bedste muligheder for at møde fremmede venner. Bjørn mener, at alle har en god historie at fortælle, det handler blot om, at de får den fortalt til nogen, som giver sig tid til at lytte.

Bjørn rejser ikke ud for at snakke med meningsdannere eller journalister, men opsøger historier blandt de folk, som han tilfældigt støder ind i på sin vej. Han er altid på jagt efter en god historie – helst der hvor vi sjældent hører dem fra. Om det så er fra det tidligere Sovjet, Mellemøsten, Pakistan, Kina, Iran, Centralasien, Kaukasus eller Balkan.

Bjørn Harvig er uddannet politimand og har arbejdet med unge på Nørrebro i en årrække ved siden af jobbet. Han er forfatter til bøgerne “Igors Æblehave – fortællinger fra en cykelrejse København – Teheran”, “Kaukasus & Kildevand – historier fra en rejse til fods”, redaktør på “Udlængsel – 27 nye historier fra Eventyrernes Klub”, hvor han har en historie med fra Indien, og nu er han aktuel med “Bosniske Brødre”. Få sat ild i din indre eventyrer med Bjørn Harvigs medrivende rejsefortællinger.

Hvornår: Onsdag d. 15. april kl. 16.
Pris: Gratis når entréen til museet er betalt.
Tilmeld dig her.

OBS! Bemærk at man ikke modtager mailkvittering ved tilmelding. Bekræftelsessiden er et vidnesbyrd om, at man er tilmeldt det ønskede arrangement.

Inden arrangementet kan du opleve udstillingen ‘Frihedens Værksted – Kløvedal & livet med Nordkaperen‘.
Udstillingen er udviklet af Naturhistorisk Museum Aarhus og er støttet af Nordea-fonden.

Gå til top