Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 18:00.

Familieweekend

Med røven i vandskorpen! Sømandsslang på M/S Museet for Søfart

Lær at bande som en fuld sømand i stormvejr når messedrengen Ingolf inviterer til bandeordskursus og sømandsslang i weekenden d. 23.-24. marts.

”Stik mig kuttendekkeren, din lusebefængte, platfodede skidespræller af en abemås!” Om bord på DRØMMESKIBET fyger det med sømandsslang, eder og forbandelser, når messedrengen Ingolf inviterer hele familien på bandeordskursus i weekenden d. 23.-24. marts.

Lær at bande som en fuld sømand i stormvejr og hjælp Ingolf med at finde på nye saftige bandeord til hans hemmelige sømandsparleur. Bandeordskurset er for hele familien – og alle bliver sat i sving! Er I ekstra seje, disker Ingolf op med en knastør beskøjt.

Byg dit eget drømmeskib!
I Sømandsværkstedet kan hele familieweekenden bygge gakkede og eventyrlige drømmeskibe – og kun fantasien sætter grænser. Deltag i konkurrencen om at bygge det mest fantastiske drømmeskib og dyst om en kasse ”Byg dit eget Drømmeskib-materialer.” Samtidig deltager man i konkurrencen om det flotteste drømmeskib i hele 2019.

Få en tattoo og syng sømandskaraoke
​I drømmeskibet kan du klæde dig ud som kaptajn, kok eller fyrbøder. Kravl ind i motorrummet og fyr op under kedlerne og hjælp kaptajnen med at laste skibet og holde kursen. Sæt gang i maskintelegrafen, når skibet skal op i fart – og prøv at holde balancen i messen, når det hele gynger. Du kan også få en sømandstatovering i Tattoo-Bixen og synge sømandskaraoke i knejpen!

23.-24. marts. Dagligt kl. 12.00, 13.00 og 14.30.
Alder: 5-12 år med deres voksne.
Gratis. Begrænset antal pladser.
Tilmelding efter først-til-mølle på dagen i museets billetsalg.

Gå til top