Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Efterårsferie – SOS til søs!

I efterårsferien er M/S Museet for Søfart i allerhøjeste beredskab – for sjov. Tag med om bord på et redningsfartøj i Helsingør Havn og find ud af, hvad der sker, når ulykker opstår på havet, og hvordan man overlever, hvis et skib synker. Museet er fyldt af aktiviteter for hele familien: Kravl i redningsflåder, prøv redningsveste og  smag nødrationer!

  • Pris: Billetten til M/S Museet for Søfart gælder til redningsfartøjet i havnen.
  • Børn under 18 år gratis. 
  • Hvornår: Lørdag den 14. oktober til søndag den 22. oktober 2017 kl. 11-17.
  • Mellem kl. 11.30 – 16.30 vil der være simulerede redningsaktioner i havnen.

På museet vil der også være fyldt med aktiviteter for hele familien. Her vil der hele dagen være workshops. SOS-matroser guider og fortæller om SOS-morsekoder, SOS-signalflag, SOS-redningsudstyr og mand over bord situationer.

I museets udstillinger kan man tage på SOS-skattejagt, og gå på jagt efter skibe der har meldt SOS.

Kunstværk i dokken

I dokken kan man opleve kunstværket “KULDSEJLINGER – ”Når vi tør tale højt om vores mislykninger, sætter det os fri”, som et morset S-O-S af tekstilkunstner Sisse Fog Odgaard. Værket er kulminationen på et crowdknitting-projekt bestående af kuldsejlet strikketøj. Strikkere fra alle hjørner af landet har tilsammen afleveret mere end 2.000 stykker strik til garnforretninger i hele Danmark.

 

Efterårsaktiviteterne sker i samarbejde med Viking Life Saving Equipment A/S, Dansk Søredningsselskab (DSRS), Marinehjemmeværnet, Sportsdykkerklubben Aquanaut (Helsingør), Helsingør Sejlklub, kunstner Sisse Fog Odgaard.

Gå til top