Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Efterårsferie

Kalder alle landkrabber!

 Lørdag d. 16. – søndag d. 24. oktober

I efterårsferien kan du prøve kræfter med at blive en vaskeægte M/S søulk!

Se om evnerne rækker til at blive kaptajn, eller om du måske vil gøre dig bedre som messedreng, og få dit helt eget diplom med din nye rang.

Hjælp Kaptajn Storm og hans papegøje Diego med at løse opgaver rundt omkring på museet. fx: Afkod signalflag, navigér efter stjernerne, find skibsrotterne, smag en beskøjt, hold styr på lasten og ja….så er der vist også nogen der er blevet søsyge af skibskokkens fordærvede mad….

I DRØMMESKIBET har Sømandsværkstedet åbent hver dag fra 11.30-16.30, hvor du har mulighed for at bygge dit helt eget container-drømmeskib, eller lave dit eget selvlysende akvarium. Der er også masser af plads til at løbe rundt og til at holde øje med søuhyrer. I Sømandsværkstedet kan man bygge sit eget drømmeskib eller drømmeakvarium. Eller man har mulighed for at klæde sig ud som kaptajn og få sin egen sømandstatovering.

Målgruppe: 3-10 år.

Det er gratis at være med, når entréen til museet er betalt. ALTID GRATIS ENTRÉ FOR BØRN.

 

Gå til top