Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

DR familiekoncert: De frygtede pirater

Tag på et stormomsust musikalsk eventyr med ”De frygtede pirater” og deres mindst lige så frygtindgydende kaptajn på jagt efter den hemmelige sørøverskat. DR Musikariet og M/S Museet for Søfart har med støtte fra Kulturstyrelsen udviklet en koncert, hvor pirater i alle aldre skal være med til at løse ledetrådene og finde frem til skatten i Bermuda-trekantens oprørte vande.

Det musikalske eventyr De Frygtede Pirater tager børn og andre barnlige sjæle med på en farefuld interaktiv sørøverrejse. Børnene kommer med ombord på Drømmenes Skib, der er styret af den legendariske Kaptajn Aquarius, som efter mange år til havs endelig sætter sejl mod Bermuda-trekantens oprørte vande for at finde Drømmenes Skat. Men nemt bliver det ikke, for skibet sejler på musik, og skattekortet er en gåde.

Koncerten er komponeret af Musikariets huskomponist Mathias Madsen Munch, og manuskriptet er udviklet i samarbejde med den anerkendte børnebogsforfatter Merlin P. Mann.

Rollen som piratkaptajn synges af skuespiller Tomas Ambt Kofod, der senest lagde stemme til udyret i den danske udgave af Skønheden og Udyret (2017), og musikken bliver spillet af det forrygende pirat-ensemble, der spiller på bl.a. slagtøj, kalimba, klaver, cello, guitar og kontrabas.

  • Hvornår: Fredag d. 27. april kl. 14. 
  • Gratis når entréen til museet er betalt – børn under 18 år er gratis, dog max. 2 børn pr. betalende voksen
  • Familiebillet til museet kan erhverves for 200 kr. og giver adgang for et forældrepar og deres børn
  • Målgruppe: 6 år og opefter i følgeskab med en voksen over 18 år
  • Book billet på booking@mfs.dk
  • Varighed: 45 min. 
  • OBS: Skolekoncerterne d. 24., 25., 26., april er booket op. Der er ikke flere pladser!

Lyd med i et lille klip her

 

Gå til top