Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

Debatforedrag

Blandt søhippier og permatrolde – debat om selvrealiseringens børn

I en tid med øget selvrealiseringsfokus, diskuteres børns skæbner, når familien rives op med rod. Direktør for Børns Vilkår Rasmus Kjelldahl i samtale med Andrea Hejlskov, modereret af M/S direktør Ulla Tofte.

Det er efterhånden svært at åbne op for en medieplatform, uden at støde på en håndfuld beretninger om danskere der har rykket sig selv op med rod, og valgt en alternativ livsførelse for at gøre op med en triviel hverdag. Og især når der er tale om småbørnsfamilier der enten stikker langvarigt til søs eller flytter i skovkollektiv, at et presserende spørgsmål melder sig: hvad med børnene – Hvordan reagerer de på omvæltningerne når mor og far realiserer sig selv? Til at diskutere børnenes skæbner i skiftende tiders selvrealiseringsfokus får vi besøg af Andrea Hejlskov der selv har truffet beslutningen om at rykke en familie med mand og to børn ud i et svensk skovhus, for at komme væk utilstrækkelighedsfølelsen i en stresset dagligdag. Hun vil få selskab af Rasmus Kjelldahl som naturligt nok har en stor viden om børns trivsel og reaktionsmønstre via sit virke som direktør i organisationen Børns Vilkår.

  • Hvornår: Lørdag d. 11. januar kl. 13
  • Pris pr. person: 150 kr. – inkluderer entre til museet
  • Pris ved Klub+ medlemskab: 75 kr.
  • Tilmelding via link
Gå til top