Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

Træk en gammel sweater på – Samtale mellem modeforskeren Else Skjold & strikfabrikanten Søren Skyt

Søndag d. 19. september kl. 14

Arrangementet er en del af OCEANISTA Festival, hvor M/S hylder havet, moden og det gode håndværk.

Vi glæder os til at få besøg af lektor på Det Kongelige Akademi, Else Skjold og Søren Skyt fra familievirksomheden S.N.S. Herning. De to vil lede os igennem modens ansvar når det kommer til bæredygtighed og langtidsholdbarhed. Søren vil med udgangspunkt i S.N.S. Hernings legendariske sømandstrøje have fokus på hvordan beklædningsglæde og kvalitet er nøglen til bæredygtig mode. Som lektor med fokus på garderobeforskning og grøn omstilling vil Else Skjold belyse de mange muligheder mode- og tekstilbranchen har for at bidrage positivt til fremtidens miljøudfordringer.

Du har samtidig mulighed for at opleve udstillingen ‘OCEANISTA – Havet & moden gennem 100 år‘, der viser både værker af de største internationale designere, hverdagsklassikere og nye bud på maritim mode fra helt unge designere. Udstillingen er kurateret af Maria Mackinney-Valentin og Marie Ørstedholm.

Gratis når entréen til museet er betalt. Tilmeld dig her

Gå til top