Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 18:00.

Arkitektur-oplæg

Talk about a BIG dock!

Er blærerøvsarkitektur mest for drengerøve?

I forlængelse af vores udstilling BIG dock om den arkitektoniske tilblivelse af M/S Museet for Søfart, får vi besøg af nogle af dansk arkitekturs dygtigste og mest karismatiske skikkelser i form af arkitekt og TV-vært Ane Cortzen, administrerende direktør for Dansk Arkitektur Center, Kent Martinussen, samt stjernearkitekten David Zahle fra Bjarke Ingels Group.

David Zahle er partner med Bjarke Ingels i BIG – Bjarke Ingels Group, der bygger vilde huse i hele verden – blandt andet M/S Museet for Søfart. Kent Martinussen er direktør i DAC, der sidste år flyttede ind i den store og meget omdiskuterede bygning BLOX på Københavns Havnefront.

BIG, DAC, BLOX – der tales med store bogstaver i arkitekturen i disse år. For hvis man ikke lægger mærke til den, er det næsten som om det hele er ligegyldigt. Ane Cortzen, David Zahle og Kent Martinussen mødes til en snak om arkitektur, blær og lir – og om køn spiller nogen rolle, når de store streger slås rundt omkring på tegnestuerne.

Samtalen, der modereres af direktør Ulla Tofte, finder sted i auditoriet.

  • Hvornår: Onsdag d. 4. september kl. 17. 
  • Gratis når entreen til museet er betalt
  • Gratis for medlemmer af M/S Klub+
  • Tilmeld dig her
  • OBS! Bemærk at man ikke modtager mailkvittering ved tilmelding. Bekræftelsessiden er et vidnesbyrd om, at man er tilmeldt det ønskede arrangement

Foto: Per Morten Abrahamsen

Gå til top