Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Elsinore Evenings!

Aftenåbent alle torsdage i efteråret og vinteren kl. 17-20.

Torsdage aften tilbyder Helsingørs museer og attraktioner for første gang nogensinde en perlerække af eksklusive og hyggelige aftenoplevelser i mørket. Hele museet er åbent, så du bl.a. kan opleve vores to særudstillinger ‘I ❤️ NELLA DAN‘ og ‘OCEANISTA – Havet & moden gennem 100 år (indtil 28. november)’! Og så kan du shoppe med 10% i vores shop. Det er gratis at deltage i arrangementerne i M/S Café, hvor der hver aften kan købes lækker mad. Skal du besøge resten af museet kræver det en entrébillet. Se programmet her:

Torsdag d. 16. december kl. 17.30 i auditoriet: Copenhagen Phil. Læs mere. 

MØD EN LEVENDE MUSEUMSGENSTAND
Hver torsdag aften kan du også møde en af gutterne fra polarskibet NELLA DAN. Den levende museumsgenstand viser rundt i særudstillingen ‘ I ❤️ NELLA DAN’, og fortæller historier om livet på skibet. Garanti for levende museumsformidling og gode røverhistorier.

Besøg også vores nabo-attraktioner torsdag aften

Hvorfor nøjes med én oplevelse, når du kan gå på opdagelse hos vores naboer. Lige rundt om hjørnet venter nye oplevelser hver torsdag aften.

 

Kronborg

Torsdag aften står i uhyggens tegn på Kronborg. Hver aften vågner de døde langsomt og går igen på slottet. Kom og mød afdøde konger og dronninger, faldne soldater, druknede tjenestepiger og mange flere. Hver torsdag fra d. 28 oktober til den 25. november er Kronborg en del af Elsinore Evenings. Hvis man ikke hører til de modigste, kan man komme fra kl. 16 – 18, hvor skumringen falder og vores spøgelser stadig er ved at vågne. Trænger man derimod til det gode gys, kan man komme fra kl. 18 – 20, hvor nattens mørke for alvor tager fat og vi slipper gespensterne løs.

Se mere og køb billet på https://www.kronborg.dk/

 

Kulturværftets Bibliotek

Biblioteket i Kulturværftet har modtaget et hav af priser for bl.a. arkitekturen og bogsamlingen og er også blevet kåret som Europas bedste. Ud over de gængse funktioner har biblioteket et stærkt arrangementsprogram inden for litteratur og kunst, hvilket betyder, at flere end 700.000 besøgende årligt gæster Kulturværftet og biblioteket. Hver torsdag indtil kl. 20.00 er der mulighed for at gå på opdagelse i arrangementer, litteraturen og arkitekturen eller blot nyde udsigten til Kronborg oplyst i mørket.

Se mere og køb billet på https://helsbib.dk/arrangementer

 

Kulturværftet

Nordsjællands største kulturhus og regionale spillested har en perlerække af store oplevelser klar til dig. Kulturværftet er kendt for et stort mangfoldigt program, der spænder over etablerede festivaler som Knejpe Festival og Click Festival til store internationale koncerter. Torsdag aften er ingen undtagelse, hvor Kulturværftet disker op med alt fra talks til forestillinger, koncerter og meget andet. Spisehuset i Kulturværftet holder åbent alle torsdage i perioden.

Se mere og køb billet på https://kuto.dk/

 

Toldkammeret

Hver torsdag kl. 17.45 blænder hele byens hjertekammer op for Fællesspisning og startes eller afsluttes med et kulturelt indslag. Smag på mad fra alle verdenshjørner, og mød gæster fra nær og fjern, på tværs af alder, geografi og baggrunde. Til fællesspisning sidder vi sammen, vi henter maden sammen, vi bærer ud af bordet sammen. Kort sagt, her er vi sammen om tingene – også selvom du kommer alene. Prisen er 75 kr. og børn under 3 er gratis.

Se spisesedlen og køb billet på  https://kuto.dk/toldkammeret/

 

Værftsmuseet

Kunne du tænke dig at se alle de steder i Værftshallerne, hvor man normalt ikke må gå ind? Nu har du muligheden for at blive vist rundt af en gammel værftsarbejder, der kan fortælle om hvordan hverdagen var, dengang der blev bygget skibe på et af Danmarks største værfter. Du vil høre sjove anekdoter fra det barske håndværkermiljø, blive varm om hjertet over rørende erindringer og få interessant viden om teknikaliteter og forretningen, der brødfødte over halvdelen af Helsingørs befolkning gennem 100 år. Dertil får du også et indblik i fremtidsplanerne for de historiske Værftshaller. Prisen er 80 kr., børn under 18 år er gratis

Se mere på https://helsingormuseer.dk/vaerftsmuseet/ og køb billet på tikkio.com

 

Øresundsakvariet:

Nu har du muligheden for at komme med bag facaden på Øresundsakvariet. Oplev akvariet efter mørkets frembrud og tag med på en rejse ned under overfladen, når akvariet tilbyder en række eksklusive ”behind the scenes” rundture. Mellem kl. 17 og 19 kan du sige godnat til fiskene og opleve dem blive fodret. Kl. 18 vil der alle dage være ekslusive rundvisninger eller foredrag med et glas vin, hvor du bliver klogere på det unikke Øresund.

Se mere og køb billet på https://www.oresundsakvariet.ku.dk/oplevelser/

 

 

Gå til top