Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 18:00.
1. juni202126. november2021

Introduktioner til 'OCEANISTA - Havet & moden gennem 100 år'

Kom med på en kort introduktion til vores udstilling ‘ OCEANISTA – Havet & moden gennem 100 år’. I udstillingen følger vi havet og søfartens vej ind i folkemoden og helt ud på den internationale modescene. ‘OCEANISTA’ viser både værker af de største internationale designere, hverdagsklassikere og nye bud på maritim mode fra helt unge designere.

Læs mere
26. juni20218. august2021

SOMMERSJOV FOR HELE FAMILIEN PÅ M/S

I sommerferien er der sjov for hele familien i DRØMMESKIBET og dokken.

Læs mere
7. august2021

KAJ-KALAS: Kapsejladsen Øresund på Langs møder Fest på kajen

Lørdag d. 7. august er alle inviteret til gratis KAJ- KALAS på Kulturhavnen med dans, musik og fest under åben himmel.  Tre store aktører på Kulturhavnen går nu sammen om at forene to begivenheder, der naturligt hører sammen: kapsejladsen Øresund på Langs og Kulturværftets sensommerfest Fest På Kajen.

Læs mere
7. august2021

Kapsejladsen Øresund på Langs

Træskibe, sejldug og duften af tjære og havluft… er du også med 7. august?

Læs mere
25. august2021

Tattoo Night på M/S

Kom til foredrag ved forfatter Jon Nordstrøm om sømandstatoveringernes historie, kulturen i Nyhavn, sømændene, Nuhavn 17, Tusch-Hans, Tatovør-Ole og meget mere. Aftenarrangementet vil være gratis og det vil være muligt at tilkøbe forplejning i vores cafe i aftenens tema. Undervejs vil det være muligt selv at lægge hud til en vaskeægte sømandstatovering. En tatovør med speciale i netop old school-stilarten vil opsætte et pop-up shop på museet, som du benytte. Naturligvis mod betaling.

Læs mere
28. august2021

Astronat på M/S

Hen over sommeren inviterer vi til ‘Astronat på M/S’. Du kan opleve en række ekspertforedrag med historikere, videnskabsfolk og eventyrere, der skifter talerstolen ud med en plads under åben aftenhimmel. Tag din sovepose eller liggeunderlag med i dokken og kom med på en rejse gennem stjernerne og fortællingerne.

Læs mere
Gå til top