Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.
2. september20182. december2018

Afternoon Tea

Nyd klassiske engelske finger sandwiches, scones og et udvalg af lækre kager, sammen med Perchs The ad libitum – og fuldend din søndag med et glas Cava.

Læs mere
6. september20186. december2018

M/S Folkekøkken

Museet inviterer hver første torsdag i måneden til folkekøkken, hvor museumscafeen danner rammen om solide måltider og hyggeligt samvær, og hvor dagens ret afhænger af vind, vejr eller dagens fangst på Øresund.

Læs mere
25. september2018

Foredrag: Klipfisk & sprængt bov

Kom og vær med når Jan Ibenhard fortæller om sin læretid på Helsingør Skibsværft & Maskinbyggeri. Han vil blandt andet berette om de skibe, der var bygget på HS&M, dagliglivet ombord samt livet efter arbejdslivet og sit arbejde med S/S Bjørn og S/S Bore.

Læs mere
27. september2018

Hjælp os med at teste vores nye maritime legeunivers!

LUKKET FOR TILMELDINGER

Den 2. oktober åbner DRØMMESKIBET – vores nye maritime legeunivers for børn og barnlige sjæle på museet. Men allerede den 27. september vil vi gerne invitere børn og bedsteforældre med om bord. Vil I være med?

 

 

Læs mere
28. september2018

Havgasse & Lammer: Helsingør Kulturnat 2018

Påbegynd din livslange romance med søulkens yndlingssæt, en Havgasse og en lammer, alt imens museets fakkeloplyste dok fyldes med stemningsfyldte blå toner, og grillen syder derudaf. “ALL SWING & BOSSA” leverer svingende jazz og bossa nova.

Læs mere
2. oktober2018

DRØMMESKIBET åbner!

Tag dine børn eller børnebørn med på M/S Museet for Søfarts nye 400 m2 store maritime legeunivers, DRØMMESKIBET! Leg og gå på eventyr på DRØMMESKIBET, syng sømandskaraoke, byg dit eget drømmeskib og lav seje ting med reb og sejl.

Læs mere
5. oktober2018

Kom i stemning til Knejpe Festival

Spiritus og kolde øl til gode priser, sømandsklassikere på anlægget og en sømblok opstillet i dokken. Til lejligheden kigger A.H. Riise forbi med deres romsmagningsbar og udskænker smagsprøver til tørstige knejpekrigere.

Læs mere
15. oktober201821. oktober2018

Efterårsferie

I skolernes efterårsferie kommer museet til at summe af aktivitet, for her har både Drømmeskibet og Fyrskibet kastet anker.

Læs mere
30. oktober2018

Foredrag: Verdens første kvindelige krydstogtkaptajn

Inger Klein Thorhauge har som verdens første kvindelige krydstogtkaptajn besejlet verdenshavene for Cunard Line. De mange forskellige oplevelser og indtryk hun har fået undervejs, vil hun indvie os i, når hun gæster museet til et foredrag om livet som kaptajn på krydstogtskibe.

Læs mere
1. november2018

60 års filmjubilæum "Den gamle mand og havet"

D. 1. november 1958 fik den første og mest roste filmatisering af Ernest Hemingways litterære klassiker – Den gamle mand og havet – dansk premiere. I anledning af at det nu er 60 år siden, inviterer museet til filmfremvisning helt i Hemingways ånd. Forfatter og filmkritiker, Bo Green Jensen, præsenterer filmen, og der vil være udskænkning af forfatterens yndlingsdrink, Martini.

Foto: Ari Zelenko

Læs mere
2. november2018

Ph.d. festforedrag v/ Museumsinspektør Benjamin Asmussen

Kom og vær med når museets inspektør Benjamin Asmussen fortæller om sin ph.d.-afhandling, der har fokus på dansk-kinesiske handelsforbindelser mellem 1730 og 1840. Og naturligvis er intet festforedrag komplet uden udskænkning af IPA og Branca Menta.

Læs mere
15. november2018

Island Of Lucifer - Satankulten på Anholt

Medinstruktør Kristian Ussing vil ved filmvisningen af “Island Of Lucifer” fortælle om sine oplevelser med at optrevle sandheden bag Danmarks mest berygtede Satankult.

Læs mere
21. november2018

Udstillingsåbning: Danmark-ekspeditionen

OBS! Åbningen er forbeholdt medlemmer af M/S Klub+ samt særligt indbudte

 

Læs mere
29. november2018

Smagsforedrag: A.C. Perchs Thehandel

Kom og hør om teens indtog i Danmark og de mange varianter af te, som du også vil få serveret.

M/S Cafeens egen kok disker op med en række smagsprøver på det helt rigtige tilbehør til en kop velbrygget te.

Arrangeret i samarbejde med A.C. Perchs Thehandel.

Læs mere
30. november20182. december2018

Lagersalg

Gør et kup til lagersalg af bl.a. tøj og brugskunst nedsat med op til 60%.

Læs mere
7. december20189. december2018

Jul på Kulturhavnen

Der vil være julelys i skibsmasterne og glohed gløgg at varme sig på, når museet inviterer til åbent skib på flere af kulturhavnens skibe, hvor det vil være muligt at udforske alt fra kabys til styrehus.

Læs mere
12. december2018

Øl & Quiz julespecial

M/S Museet for Søfart og museumsinspektør Thorbjørn Thaarup byder velkommen til juleudgaven af museets efterhånden legendariske søfartsquiz.

Læs mere
Gå til top