Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.
2. september202018. december2020

Eksperternes udvalgte

Kom på gratis særrundvisninger med museets eksperter; kolonihistorikeren, søfartshistorikeren, arkitekturelskeren, sømanden, religionshistoriskeren, militærhistorikeren og direktøren.

Læs mere
4. november2020

M/S i dybden – I will be damned if I do!

Som Ph.d. og forsker ved Forsvarsakademiet, samt Søværnets Historiske Konsulent, findes der næppe nogen der som Søren Nørby kan levendegøre dansk flådehistorie.

Læs mere
11. november2020

M/S i dybden – Ohøj på Lazarettet

Er du nysgerrig på om, hvorvidt det rent faktisk blev sikrere at være til søs efter overgangen fra sejl til damp? Eller om en relativ hurtig død ved fald fra skibets rig blot blev erstattet af en langsommelig død af kulilteforgiftning ved dampskibenes kedler?

Læs mere
18. november2020

M/S i dybden – Flæskefreighters & Bacontainers

Fra de første dampmaskiner til moderne containerhavne, har den industrielle udvikling i Danmark været tæt forbundet med udviklingen indenfor fragt og eksport.

Læs mere
25. november2020

M/S i dybden – Carolines reinkarnation

Hvad gør man når ens drømmeskib blev hugget op i 1917? Man gør som Asger Nørlund og fatter originale de originale konstruktionstegninger til Lystkutteren Caroline, originale beretninger, samt en masse af gåpåmod og bådebygger-snilde.

Læs mere
Gå til top