Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 18:00.
1. juli201931. august2019

Rumpejolleræs

Kom og prøv vores splinternye rumpejoller til ræs i dokken!

Børn har gratis entré til museet!

Læs mere
30. august201931. august2019

Krebsegilde

Crawdaddy Throwdown

Vil du til svensk krebsegilde, så tag til Sverige. I M/S Café holder vi krebsegilde som i de amerikanske sydstater – med lækre krebs og kolde øl, så du nærmest kan høre alligatorerne knurre.

Læs mere
1. september2019

M/S Klub+ ekskursion

Flådestation Holmen

Til vores M/S Klub+ medlemmer tilbyder vi en særlig rundvisning på Flådestation Holmen i København med historisk konsulent for Søværnet, Søren Nørby.

Læs mere
1. september20195. januar2020

Afternoon Tea

Nyd klassiske engelske finger sandwiches, scones og et udvalg af lækre kager sammen med Perchs The ad libitum i M/S Café.

Kom og prøv M/S Cafe’s udgave af briternes traditionsrige afternoon tea – og føler du dig særligt fornem kan du gøre som kaptajnfruen, og toppe søndagen af med et glas cava.

Læs mere
4. september2019

Arkitektur-oplæg

Talk about a BIG DOCK!

Oplev arkitekt Ane Cortzen, DAC-direktør Kent Martinussen, samt David Zahle, der sammen med Bjarke Ingels har tegnet M/S Museet for Søfart, i en samtale om hvordan en nedlagt dok blev til ét af Danmarks mest spektakulære museer.

Læs mere
5. september2019

Genstandsvurdering

Bruun Rasmussen på M/S Museet for Søfart

Ligger du inde med arvestykker, designklassikere og kunstgenstande? Så kig forbi Auktionshuset Bruun Rasmussens vurderingsarrangement på M/S Museet for Søfart, og find ud af om du mon har guld i gemmerne.

 

Læs mere
27. september2019

Jonnas Javertus

Helsingør Kulturnat

Tatovørmutter Jonna Gonnorønna har omdannet museet til en snusket tatovørbodega, hvor seje drenge og piger kan få sig en skarp med Jonne, mens hun tusser deres små overarme.

Læs mere
29. september2019

Søfartshistoriens dag

Dyk ned i søfartshistoriens dybere lag, side om side med landets kyndigste fagfolk på området, når M/S Museet for Søfarts inspektører og deres kollegaer åbner op for gemmerne – sammen med dig!

Læs mere
9. oktober2019

Frihedens værksted - Kløvedal og livet med Nordkaperen

Oplev Troels Kløvedals eventyrlige sejlerliv og møde med verdens kulturer i udstillingen “Frihedens Værksted”, som kommer til M/S Museet for Søfart d. 9. oktober 2019.

Læs mere
12. oktober201920. oktober2019

Rumpejoller & drømmeskibe

Efterårsferie

Rump om kap med dine venner i museets dok eller sejl på eventyr i DRØMMESKIBET, og slår du et smut forbi Sømandsværkstedet, kan du bygge dit helt eget drømmeskib til at tage med hjem!

Børn har gratis entré til museet!

Læs mere
6. november2019

Litteraturforedrag

Tolstoj og to kolde fra kassen – Kløvedals bogreol

Oplev litteraturanmelder Katherine Diez og forfatter samt mangeårig ven af Kløvedal, Ib Michael, i en samtale om Troels Kløvedals foretrukne litteraturklassikere.

Læs mere
17. november2019

Musikforedrag

Pladesamlingen i Skotterup – Kløvedal & Jazzen

Oplev DR radiovært Cæcilie Iburg Printzlau fra P8 Jazz-programmet ’Cæcilies Corner’ gennemtrævle de kunstnere og plader som stod Troels Kløvedals jazzhjerte allernærmest.

Læs mere
21. november2019

Årbogslancering

Kinafarerne – mellem kongens København og kejserens Kina

Museets nye årbog præsenteres af forfatteren, museets egen inspektør Benjamin Asmussen. M/S Klub+ medlemmer kan afhente deres gratis eksemplar af årbogen.

Læs mere
5. december2019

Skorpeskolen

Skorpeskolen – Rosenrød eller kulsort?

Tiden på Skorpeskolen i Hellebæk var om noget med til forme Troels Kløvedals antiautoritære karakter. Om Troels oplevelser var symptomatiske for livet på skolen belyses ved en anden tidligere ’skorpe’ Jan Utzon.

Læs mere
12. december2019

Pubquiz

Øl & Quiz – Julespecial

Traditionen tro står M/S helt egen quizmaster Thorbjørn Thaarup klar med skarpe spørgsmål i museets café, hvor du også finder et bredt udvalg af specialøl på køl.

Læs mere
27. december201930. december2019

Herreklam bag-jul med Messedrengen Ingolf

Dovne og uartige børn, der har brugt julen på at mæske sig flæskede og dvaske, kommer på skrump med Messedrengen Ingolfs legendarisk vamle madkursus, som byder på masser af klamme kryb og sure sild.

Læs mere
23. januar2020

Foredrag

Plastic Change – Nu! v. Henrik Beha Pedersen

For mangt en søfarer repræsenterer havet frihed og renhed. NGO-Stifter Henrik Beha Pedersen fortæller om miljøorganisationen Plastic Change’s arbejde med at bekæmpe plastikforurening i verdenshavene.

Læs mere
Gå til top