Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.
1. juni202126. november2021

Introduktioner til 'OCEANISTA - Havet & moden gennem 100 år'

Kom med på en kort introduktion til vores udstilling ‘ OCEANISTA – Havet & moden gennem 100 år’. I udstillingen følger vi havet og søfartens vej ind i folkemoden og helt ud på den internationale modescene. ‘OCEANISTA’ viser både værker af de største internationale designere, hverdagsklassikere og nye bud på maritim mode fra helt unge designere.

Læs mere
16. oktober202124. oktober2021

Efterårsferie på M/S. Bliv en vaskeægte søulk!

I efterårsferien kan du prøve kræfter med at blive en vaskeægte M/S søulk!

Se om evnerne rækker til at blive kaptajn, eller om du måske vil gøre dig bedre som messedreng, og få dit helt eget diplom med din nye rang.

Læs mere
28. oktober2021

Elsinore Evenings! Aftenåbent på M/S

Hver torsdag fra 28. oktober til og med 16. december kan du besøge M/S om aftenen! Få denne torsdag rabat og rådgivning i M/S Shop, oplev vores nye udstilling, middag i M/S Café og hør oplæsning af forfatter og bådebygger Peder Frederik Jensen.

Læs mere
28. oktober2021

Boglancering – Drømmen om et mægtigt Danmark: Store Nordiske Krig v/ Forfatter Lars Christensen

Frederik 4. havde to store mål med sin kongegerning, da han arvede tronen i 1699: Han ville revanchere tidligere danske nederlag til Sverige og fjerne truslen fra svenskerne og deres allierede, hertugen af Gottorp. Derfor indgik han en alliance med Sveriges andre fjender om at knuse den svenske stormagt.

Foredraget fortæller om Store Nordiske Krigs forløb i et internationalt perspektiv, men med fokus på Danmark.

Læs mere
Gå til top