Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.
9. oktober201914. august2020

Gratis introduktion til Frihedens Værksted

Tirsdag – fredag kl. 11.30-11.45. I skoleferier også om mandagen.

Læs mere
23. januar2020

Foredrag

Plastic Change – Nu! v. Henrik Beha Pedersen

For mangt en søfarer repræsenterer havet frihed og renhed. NGO-Stifter Henrik Beha Pedersen fortæller om miljøorganisationen Plastic Change’s arbejde med at bekæmpe plastikforurening i verdenshavene.

Læs mere
29. januar2020

Sømandskongen bliver til

Få indblik i tilblivelsen af DR’s nye dokumentarserie om Frederik d. 9., når bl.a. programmets redaktør Dorthe Gad Thuemoes fortæller om kildearbejdet og fortællingerne der går forud, når man stabler en dokumentar om ’Sømandskongen’ på benene.

Læs mere
2. februar2020

Drømmenes kaptajn

Midt i den mørke vinter skal der podcast-hygges. Susanna Sommer som står bag den prisbelønnede DR podcast ’Drømmenes Kaptajn’ om Troels Kløvedal og tendenser i hans samtid, kommer forbi og omdanner museets auditorie til en lyttelounge.

Læs mere
6. februar2020

Ridder Kløvedal af Dannebrog

At mønsterbryderen Troels Kløvedal modtog Ridderkorset, har undret mange. Men er det virkelig et paradoks, når man kendte Troels personligt? Få svaret når hans ven, kontreadmiral Nils Wang, samt Troels’ bror Bjørn Erichsen deler ud af deres oplevelser.

Læs mere
8. februar202016. februar2020

M/S Hippieskolen

I skolernes vinterferie byder vi indenfor til en lidt anden slags – for DRØMMESKIBET er forvandlet til M/S Hippieskolen. Messedrengen Ingolf Blomsterdal har brug for hjælp fra alle blomsterbørn for at få styr på skibet efter en voldsom storm.

Læs mere
Gå til top