Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.
3. februar20196. juni2019

Afternoon Tea

Nyd klassiske engelske finger sandwiches, scones og et udvalg af lækre kager, sammen med Perchs The ad libitum – og fuldend din søndag med et glas Cava.

Læs mere
23. marts20192. juni2019

Brunch i M/S Café

Hver weekend kan du sammensætte din egen brunch ud fra dagens udvalg af småretter.

Læs mere
24. maj2019

M/S Klub+ ekskursion til Skibsklarerergaarden

Som noget ganske eksklusivt for vores trofaste Klub+ medlemmer tilbyder vi en ekskursionstur med rundvisning til Skibsklarergaarden i Helsingør. Med udgangspunkt i sundtoldstiden skildres Helsingørs første store velstandsperiode i autentiske og stemningsfulde rammer fra 1600-tallet.

Læs mere
29. maj2019

Færøsk fiskeri og sejlads gennem 150 år

I forbindelse med de færøske skibes besøg, vil Jóan Pauli Joensen fortælle om kystfiskeri med robåde og om havfiskeri med de sejlskibe, som man fra slutningen af 1800-tallet købte fra England og Skotland, og som helt frem til 2. verdenskrig var grundstammen i den færøske fiskeflåde.

Læs mere
29. maj201930. maj2019

Færingerne kommer! - Historiske færøske skibe i Kulturhavnen

I anledning af 100-året for den første offentlige fremvisning af det færøske flag kommer 7 historiske skibe til Kulturhavnen i Helsingør. Kom om bord på de unikke skibe og fortsæt bagefter ned på museet, der i dagens anledning fejrer kulinariske og musikalske traditioner fra Færøerne.

Læs mere
4. juni2019

Magasinrundvisning for Klub+ medlemmer

For de særligt indviede er det nu muligt at få et sjældent kig rundt i museets sagnomspundne magasin, fyldt med ting og sager fra dansk søfartshistorie, som selv dansk søfartshistorie har glemt alt om. Rundvisningen finder sted med museumsinspektør Thorbjørn Thaarup ved roret.

Fuldt booket. Ikke flere ledige pladser!

Læs mere
6. juni2019

Pirateritruslen og den globale skibstrafik – Foredrag v/ Adrienne Mannov

Antropolog og Postdoc. ved Aalborg Universitet, Adrienne Mannov, har forsket i den stigende pirattrussel, og dens konsekvenser for den internationale skibstrafik – både såvel økonomisk for skibsejerne som praktisk i hverdagen på skibene.

Læs mere
14. juli2019

100 Danmarkshistorier og historieformidling anno 2019

Hvordan holder historieformidlingen anno 2019 sig relevant og i øjenhøjde med generationen, der skal bære verden videre? Aarhus Universitetsforlag udgiver 100 små bøger med små ’Danmarkshistorier’. Direktør for M/S Museet for Søfart, Ulla Tofte, er med i redaktionskomiteen og giver her sit bud på, hvordan historie formidles, så folk gider lytte, læse og se med.

Læs mere
9. oktober2019

Frihedens værksted - Kløvedal og livet med Nordkaperen

Oplev Troels Kløvedals eventyrlige sejlerliv og møde med verdens kulturer i udstillingen “Frihedens Værksted”, som kommer til M/S Museet for Søfart d. 9. oktober 2019.

Læs mere
Gå til top