
Daglig ledelse af stjernekok
Caféen ledes til dagligt af Nicolai Byrholt Garre. Han er uddannet kok fra Restaurant Sommelier i København, og har været ansat hos bl.a. Søllerød Kro og Alberto K. Derudover har han været med til at drive Restaurant Jacobsen ved Bellevue Teatret samt været køkkenchef på et mindre hotel i Provence i Sydfrankrig. De seneste par år har han været tilknyttet tv-programmet MasterChef som gastronomisk udvikler og konsulent. Nicolais madstil er nordisk med fokus på gode råvarer. Når Nicolai ikke er at finde på M/S Café er han partner i Mundwerk, madkonsulent og daglig leder af Restaurant Hestkøbgaard på Furesø Golfklub.
Menu
Gå om bord i hjemmelavet smørrebrød, fiskefrikadeller, flere slags sild, veganske retter, vegetar- og børneretter, og naturligvis noget til den søde tand. Der er løbende nye retter på menukortet alt efter sæsonen.
Du kan også sammensætte din frokost af fisk fra Grøndals bæredygtige konserves sortiment – sardiner, makrel eller tun af allerhøjeste kvalitet. Grøndals konserves er tilberedt og forarbejdet med ædle håndværksmetoder og helt uden brug af maskineri. Alle fisk er naturskånsomt fisket uden bifangst og skader på havmiljøet. Du kan enten spise fisken på brød eller med en tillægsret. Vi anbefaler, at du blander olien fra konservesdåsen i retten.
Se menukort