Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Tag familien med

Tag på eventyr på DRØMMESKIBET, bliv tatoveret som en rigtig sømand, oplev vild virtual reality og vær cool shippingmand og kaptajn!

DRØMMESKIBET

Tag hele familien med i det store legemotorskib DRØMMESKIBET! Kravl ind i motorrummet og tjek at alt virker. Hjælp kaptajnen med at laste skibet og holde kursen. Kravl helt op i stævnen og hold øje med hajer og søuhyrer – eller tag en slapper i sømandens hængekøje.

Læs mere

 

Byg skøre skibe

Piratskib eller perlebesatte sejl? Du bestemmer, hvordan dit træskib skal se ud, når du bygger i vores sømandsværksted. Og du får selvfølgelig dit skib med hjem. Sømandsværkstedet holder åbent i weekender og ferier fra kl. 11.30-16.30 (NB! Vinterferien er i uge 7). I sommerferien til kl. 17.30. 

Læs mere

 

Bliv tatoveret som en sømand!

Sæt dig i tatoveringsstolen og få en nøgen dame, et skib eller noget helt tredje på armen! Du vælger fra vores gamle tatoveringsbøger, hvilken sej tatovering du vil tegne på armen.

 

Syng sømandskaraoke

Kan du lide at synge? I vores sømandskaraoke kan du og din familie få brugt stemmebåndene til en række uopslidelige sømandsklassikere. Så fyr op under kedlerne!

Læs mere

 

Kaptajn for en dag

Tag kaptajnsuniformen på og hold kæft, trit og retning på DRØMMESKIBET og i værkstedet. Eller klæd dig ud som kok eller fyrbøder og gå til hånde på skibet.

Læs mere

 

Er du en sej shippingmand?

Du kan sejle råstoffer rundt mellem verdensdelene, og bevise, at du kan navigere på de store verdenshave.

 

 

Gratis adgang

Husk at børn har gratis adgang til M/S Museet for Søfart.

Tjek vores kalender for kommende arrangementer

Mad

I museets café sælges børnemenuer og her er højstole til børnene. Medbragt mad kan nydes udendørs i museets dok.

Klapvogn og barnevogn

Klapvogne og barnevogne er mere end velkomne på M/S Museet for Søfart. Med elevator er det muligt at komme rundt på hele museet og ud i den udendørs dok med klap- og barnevogn.

Puslefaciliteter og amning

Helt små børn er også meget velkomne på museet. Der er puslefaciliteter på toiletterne i M/S Café og i foyeren, og det er tilladt at amme overalt på museet.

M/S Museet for Søfart var nomineret til Byen i Byen Prisen 2019 for ‘Bedste museum for børn. 

”En fantastisk oplevelse – også arkitektonisk. Ikke svært at være tre generationer sammen – tværtimod.”

– Museumsgæst

M/S Café

Museumscaféen byder på Danmarks smukkeste udsigt under jorden. Gennem panoramavinduerne er der unikt udsyn til Helsingørs historiske tørdok og BIG’s spektakulære arkitektur.

Læs mere

Praktisk information

Værd at vide inden besøget på M/S Museet for Søfart.

Læs mere

DRØMMESKIBET

Tag på eventyr med DRØMMESKIBET – M/S Museet for Søfarts 400 m2 store maritime legeunivers.

Børn, med betalende voksne, har gratis adgang til DRØMMESKIBET og resten af museet.

Læs mere
Gå til top