Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

BANK MIG I GULDDUKATEN OG KALD MIG MAKRELSLUGER! DER ER VIST EN LANDKRABBE, DER HAR FØDSELSDAG!!!

Er du klar til at bevise, at du er en ægte sørøver!? Kan du og din klasse i fællesskab klare udfordringerne og få fat i nøglerne til Kaptajn Blåskægs skattekiste?

Nu har du mulighed for at holde børnefødselsdag på M/S Museet for Søfart. Kaptajn Blåskægs bådsmand guider jer igennem, når I i fællesskab skal prøve kræfter med forskellige udfordringer, der afgør, om I er nogle små pylrerøve eller vaskeægte sørøvere. I vil blandt andet blive udfordret på jeres evner til at samarbejde, jeres mod, og hvor skarpe I er til at løse snedige sørøvergåder. Klarer I udfordringerne, vil I få nøglerne til Kaptajn Blåskægs skattekiste, hvor alt det man skal bruge for at holde en vaskeægte sørøverfødselsdag gemmer sig!

Aldersgruppe:

0.-3. klassetrin

Deltagerantal:

10 – 25 børn. Vi kan have op til 4 fødselarer pr. gruppe.

Antal forældre/voksne:

Min. 2 / Max. 4. Vi forventer, at de voksne hjælper lidt til undervejs. I kan se i denne forældrevejledning, hvad jeres rolle under arrangementet er. Download forældrevejledning her.

Varighed:

2 timer

Booking:

Send en bookingforespørgsel til hurra@mfs.dk . Vi kan som udgangspunkt ikke klare bookinger med mindre end 14 dages varsel. Bemærk: Vi har ikke mulighed for at holde børnefødselsdage i skoleferier (sommerferie undtaget).

Download bookingformular her; højreklik på linket og vælg “Gem link som…” og gem dokumentet lokalt.

Gave:

Alle de deltagende børn (ikke kun fødselarerne) får en boks af (næsten) ægte guld, hvori der ligger nogle forskellige sjove sørøverting. Der er både noget lækkert, noget ulækkert, noget man bliver klogere af, noget man kan pynte sig med og noget man kan lave. Og man må selvfølgelig tage den med hjem.

Mad og drikke:

Undervejs får børnene serveret lækre minimuffins  og teboller fra Café Kagefryd i Helsingør. Herudover serveres der økologisk saftevand og der er også et stykke økologisk frugt til alle.

Medbring:

I skal ikke medbringe andet end nogle glade børn og evt. gaver til fødselsdagsbarnet.

Sted:

M/S Museet for Søfarts 400m2 store og prisbelønnede indendørs legeunivers DRØMMESKIBET.

Tidsrum:

Tirsdag/Onsdag/Torsdag/Fredag fra kl. 10.00 (seneste starttidspunkt kl. 14.30). Lørdag/søndag kl. 10.00.

Konceptbeskrivelse:

Børnene får, ved at klare nogle sjove udfordringer i fællesskab, adgang til Kaptajn Blåskægs berygtede sørøverkiste. Kisten er fyldt med pynt, så de i fællesskab kan lave en rigtig sørøverfødselsdag i museets sømandsværksted. Derudover indeholder kisten en lille guldboks til hvert barn.

Efter servering af lækre teboller og muffins (enten gulerod eller chokolade) fra Café Kagefryd i Helsingør, økologisk frugt og saftevand er der fri leg og gaveudpakning af medbragte gaver for fødselsdagsbarnet i Drømmeskibet.

15 minutter inden sluttidspunktet rydder vi i fællesskab op, og børnene får deres bokse med hjem. Museumsguiden følger jer op i foyeren igen, hvor forældrene tager over og sørger for, at børnene bliver hentet.

Der er mulighed for at bestille glutenfri el. veganske alternativer, hvis der er børn med allergier eller særlige kostbehov.

Pris:

3500 kr i hverdage / 4000 kr for weekender

Bemærk:

Ankomst til museet skal ske i samlet flok. Ved ankomsten vil museumsguiden tage imod jer i foyeren. Vi forventer, at de medfølgende voksne har sat sig grundigt ind i deres rolle på forhånd, så de kan bidrage til at sikre, at det bliver en fantastisk oplevelse for børnene.

Download bookingformular her; højreklik på linket og vælg “Gem link som…” og gem dokumentet lokalt.

 

Gå til top