Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 18:00.

VELKOMMEN

M/S Museet for Søfart – Danmarks nationale søfartsmuseum

M/S Museet for Søfart fortæller på stemningsfuld og dramatisk vis historien om Danmark som en af verdens førende søfartsnationer.

Interaktive installationer, filmprojektioner og spil bringer dig helt tæt på søfarten – hvad enten du er voksen, barn, skibskaptajn eller lægmand. Som besøgende kan du se, lytte til og aktivt opleve den maritime verden. Her bliver sømændenes personlige historier bundet sammen med museets samlinger fra de sidste fire århundreder, og dermed sættes dansk søfart i et globalt perspektiv i fortid og nutid.

Det underjordiske museum er et stykke ikonisk arkitektur, hvor du bevæger dig gennem søfartshistorien på let skrånende gulve i skiftende højder omkring og hen over den gamle tørdok ved Kronborg. M/S Museet for Søfart er skabt af den prisbelønnede og verdenskendte tegnestue BIG – Bjarke Ingels Group.

De faste udstillinger suppleres af skiftende særudstillinger. Museet har et omfattende videnscenter, der indeholder arkiver, billeder og et stort maritimt fagbibliotek, som kan besøges på selve museet eller online.

Museets protektor er Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

One of 10 museums to travel to for their stunning structures

National Geographic

Arkitekturen

Den verdensberømte tegnestue BIG – Bjarke Ingels Group har med M/S Museet for Søfart skabt et stykke ikonisk arkitektur.

Læs mere

Det prisvindende museum

Priser og anerkendelser er siden 2014 regnet ned over det underjordiske museum.

Læs mere

Rundvisninger

Få den fulde museumsoplevelse med en rundvisning. Dyk helt ned i søfartshistorien eller kom med bag om museets banebrydende arkitektur.

Læs mere
Gå til top