Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

PRAKTISK INFORMATION

Før du besøger os

Værd at vide inden du besøger M/S Museet for Søfart

VI PASSER PÅ HINANDEN

  • Køb gerne billet eller årskort online her, inden du besøger museet. Du kan dog altid besøge museet uden at have købt billet på forhånd. Vi anbefaler især forhåndskøb til dig, der ønsker at besøge museet i weekender, helligdage og skoleferier.
  • Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål vedr. online billet- og årskortsalg.
  • Ved kø ved indgangen, kan det være en ide kun at gå én person ind og betale entre, hvis I kommer flere, mens den anden/de andre venter udenfor eller går rundt i selve shoppen, da der er begrænset plads lige ved billetsalget.
  • Vi har opsat plexiglas ved vores diske i shop.
  • Vi opfordrer til betaling med kreditkort og MobilePay.
  • Vi har opsat spritdispensere rundt på hele museet og tilbyder engangshandsker til vores gæster. Vi afspritter alle fælles berøringsflader i publikumsområderne.

Parkering

Der er 3 timers parkering langs med Ny Kronborgvej ved Værftshallerne. Bag Værftshallerne ud mod busholdepladserne, er der 24 timers parkering. Der er flere handicapparkeringspladser på begge parkeringsområder. Man kan desuden parkere ved Nordhavnen, nede ved havnen, ved Grønnehave station/langs jernbanen eller ved den store parkeringsplads skråt over for Danserindebrønden. Derudover kan man også parkere på Kronborgs store grusbetalingsparkeringsplads.

Kørestole

Man kan stort set komme rundt på hele museet som kørestolsbruger. Bemærk, at indgangen til museet er en lang sliske. Museet råder over en kørestol, som man kan låne. Der er mulighed for at reservere kørestolen til en bestemt dato ved at kontakte butikken på shop@mfs.dk.

Cykler

Der er opsat cykelstativer ved Kronborgs parkeringsplads.

Adgang til café og butik

Du kan besøge museets butik uden at indløse billet til museet. Butikken finder du via hovedindgangen til museet.

Adgang til caféen via den store doktrappe.

Gratis garderobe

Rygsække, store tasker og paraplyer må ikke tages med i udstillingsområdet. I garderoben er der aflåselige bokse til opbevaring af tasker og overtøj.

Mad

Det er ikke tilladt at spise eller drikke i museets udstillinger. Medbragt mad kan indtages udendørs i dokken. Spørg evt. i foyeren.

Fotografering

Man må gerne fotografere på museet.

Internet

Der er gratis wifi på museet.

Pusleplads

Der er pusleplads ved toiletterne i foyeren og ved toiletterne i caféen.

Kæledyr

Kæledyr må ikke medbringes på museet. Førerhunde og servicehunde er tilladt.

Rygning

Rygning er ikke tilladt på museet.

Glemte sager

Har du glemt/mistet noget på museet, er du velkommen til at kontakte museets butik, og høre dem, om de har fundet det. Kontakt M/S Shop på telefon 21 16 55 07 eller på mail shop@mfs.dk

Gå til top