Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Tag familien med

M/S Museet for Søfart er også for børnefamilier

Interaktive spil, tatoveringsstole og fascinerende udstillinger giver gode oplevelser til børn.

De interaktive udstillinger, de smukke omgivelser og  faciliteter gør museet til det oplagte udflugtsmål for hele familien. Det underjordiske museum byder på gode oplevelser for alle aldre – i skoleferierne, men også på en helt almindelig hverdag.

Gratis adgang

Husk at børn og unge under 18 år har gratis adgang til M/S Museet for Søfart.

Tjek vores kalender for kommende arrangementer

Tegn din egen sømandstatovering

De prisvindende udstillinger på M/S Museet for Søfart har fokus på interaktivitet, og tatoveringsstolene, hvor man kan få sin egen sømandstatovering, er et stort hit blandt børn.

Dyst mod hinanden

Museet byder også på flere spil undervejs. Her kan både børn og voksne kan få aktiveret deres indre handelssømand – både anno 1700 og 2016. I handelsspillet i udstillingen ”Teselskabet – Den første globalisering” kan man med en logbog i hånden dyste mod andre gæster på museet. Der skal sælges, købes og sejles.

Levende verdenskort og shippingspil

Købmandserfaringerne fra 1700-tallet kan man tage med sig ind i udstillingen om søfarten i dag. Her er også et handelsspil – men denne gang er det evnerne som nutidig shippingmand, der skal prøves af. Det gælder om at sejle råstoffer rundt mellem verdensdelene, og det hele kan følges på et stort levende verdenskort, hvor man samtidig kan få et overblik over de mange danske rederiers skibe.

DRØMMESKIBET

Tag på eventyr med DRØMMESKIBET – M/S Museet for Søfarts nye 400 m2 store maritime legeunivers.

Kravl ind i motorrummet og tjek at alt virker. Hjælp kaptajnen med at laste skibet og holde kursen. Sæt gang i maskintelegrafen, når skibet skal op i fart – og prøv at holde balancen i messen, når det hele gynger. Kravl helt op i stævnen og hold øje med hajer og søuhyrer – eller tag en slapper i sømandens hængekøje, mens I navigerer efter stjernerne…

Læs mere

”En fantastisk oplevelse – også arkitektonisk. Ikke svært at være tre generationer sammen – tværtimod.”

– Museumsgæst

Klapvogn og barnevogn

Klapvogne og barnevogne er mere end velkomne på M/S Museet for Søfart. Med elevator er det muligt at komme rundt på hele museet og ud i den udendørs dok med klap- og barnevogn.

Puslefaciliteter og amning

Helt små børn er også meget velkomne på museet. Der er puslefaciliteter på toiletterne i M/S Café og i foyeren, og det er tilladt at amme overalt på museet.

Mad

I museets café sælges børnemenuer og her er højstole til børnene. Medbragt mad kan nydes udendørs i museets dok, eller indendørs i museets undervisningslokale, hvis det ikke er i brug.

Café

Museumscaféen byder på Danmarks smukkeste udsigt under jorden.

Læs mere

Praktisk information

Værd at vide inden besøget på M/S Museet for Søfart.

Læs mere

DRØMMESKIBET

Tag på eventyr med DRØMMESKIBET – M/S Museet for Søfarts 400 m2 store maritime legeunivers.

Børn har gratis adgang til DRØMMESKIBET og resten af museet.

Læs mere
Gå til top