Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

PRAKTISK INFORMATION

Før du besøger os

Værd at vide inden du besøger M/S Museet for Søfart

Parkering

Kronborg Slot har en betalingsparkeringsplads, der ligger før museet og slottet (se parkeringskortet som pdf her). Der koster det 10 kr. i timen at parkere. Derudover er der 90 gratis parkeringspladser langs de gamle værftshaller, hvor der er fri parkering døgnet rundt.  Der er flere handicapparkeringspladser på begge parkeringsområder.

Cykler

Der er opsat cykelstativer ved Kronborgs parkeringsplads.

Kørestole

Man kan stort set komme rundt på hele museet som kørestolsbruger. Bemærk, at indgangen til museet er en lang sliske. Museet råder over en kørestol, som man kan låne. Der er mulighed for at reservere kørestolen til en bestemt dato ved at kontakte butikken på cargo@mfs.dk eller 49 28 02 09.

Gratis garderobe

Rygsække, store tasker og paraplyer må ikke tages med i udstillingsområdet. I garderoben er der aflåselige bokse til opbevaring af tasker og overtøj. Husk at medbringe en 10-krone til garderoben. Mønten får du tilbage, når du henter din baggage.

 Adgang til café og butik

Indtil medio april kan museets café kun besøges med en entrébillet til museet, da den direkte trappeadgang til cafeen er under reparation, og der derfor kun er adgang via hovedindgangen. Har man booket billet til ’Afternoon tea’ kræves der ikke entrébillet til museet.

Du kan besøge museets butik uden at indløse billet til museet. Butikken finder du via hovedindgangen til museet.

Mad

Det er ikke tilladt at spise eller drikke i museets udstillinger. Medbragt mad kan indtages i museets undervisningslokale eller udendørs i dokken. Spørg evt. i foyeren.

Pusleplads

Der er pusleplads ved toiletterne i foyeren og ved toiletterne i caféen.

Internet

Der er gratis wifi på museet.

Fotografering

Man må gerne fotografere på museet.

Kæledyr

Kæledyr må ikke medbringes på museet. Førerhunde og servicehunde er tilladt.

Rygning

Rygning er ikke tilladt på museet.

Gå til top