Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!

Information

Åbningstider og priser

Januar - juni

Tirsdag - søndag kl. 11 -17.

Juli - august

Alle dage kl. 11-18.

September - december

Tirsdag - søndag kl. 11-17.

OBS! Sømandsværkstedet holder åbent i weekender og ferier fra kl. 11.30-16.30.

Museet holder derudover åbent mandag i vinterferien i uge 7, de to mandage i påsken, mandag i pinsen, samt mandag i efterårsferien i uge 42.

Museet holder fast lukket hvert år den 23., 24., 25., og 31. december samt 1. januar.

 

Årskort

M/S KLUB

Voksne: 350 kr.

M/S KLUB+

Voksne: 425 kr.

Læs mere

 

 

 

 

 

Voksne

120 kr.

Børn under 18 år

Gratis

Medlemmer af M/S Klub og Klub+

Gratis inkl. 1 ledsager

Grupperabat: Ved grupper på 15 personer og derover gives der 20 % på entrébilletten. Alle gruppebesøg skal bookes på forhånd. Er besøget ikke booket, kan man risikere at blive afvist ved billetsalget af kvalitets- og sikkerhedsmæssige årsager. Book på booking@mfs.dk.

Gratis adgang: Handikapledsagere har gratis adgang ved fremvisning af ledsagerkort. Studerende ved de maritime uddannelser har gratis adgang ved fremvisning af gyldigt studiekort eller studierelateret sømandsuniform.

Daginstitutioner, skoler og uddannelser på egen hånd: Alle skole- og uddannelsesgrupper fra vuggestuer, børnehaver, skoleklasser, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser med ledsagende pædagoger, lærere og undervisere, skal booke besøg på forhånd. Er besøget ikke booket, kan man risikere at blive afvist ved billetsalget af kvalitets- og sikkerhedsmæssige årsager. Der gives gratis adgang til alle skole- og uddannelsesgrupper med max 30 børn, elever eller studerende og max 3 ledsagende pædagoger, lærere eller undervisere. Den samlede pris pr. skole- og uddannelsesgruppe er 100 kr. i bookinghåndtering. Ved betaling med faktura tillægges et gebyr på 25 kr. Book på booking@mfs.dk.

Museet tager imod følgende kreditkort: Mastercard, Dankort, Visa, Visa Electron. Museet tager ikke imod Diners.

Rabat på museumsbilletten? Se oversigt over rabatter og fordele.

Giv en maritim oplevelse

Køb gavekort til entrébilletter til M/S Museet for Søfart.

Gavekort kan købes i museumsbutikken M/S Cargo samt i museets netbutik her.

Gå til top