Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

BELINA – Hal 16s første fælles laugsbåd

BELINA er bygget på Rødbyhavn Bådebyggeri som et svendestykke mellem 1997-2000, efter originaltegninger til Bandholm Tolddistrikt fra ca. 1880.

Hun har været eget af Jytte og Peter McNair siden år 2000, men efter parret var kommet op i årene havde de hverken tiden eller energien til at holde hende ved lige. Således henvendte de sig til Foreningen Hal 16 med forespørgsel om vi ville overtage BELINA kvit og frit, imod at love at BELINA ville blive holdt og ville komme ud at sejle.

Og således fik Hal 16 sin første båd. Derfor er det også vores kæreste eje, en båd som der nu er etableret et sejlerlaug omkring, og som vil sejle de fleste tirsdage gennem sejlsæsonen og på togter til over sommeren.

Der er oprettet et laug omkring BELINA, så hvis DU har lyst til at komme ud at sejle, så henvend dig til os ved at sende en mail til bestyrelsen.hal16@gmail.com

Skrog:       Klinkbygget, lærk på eg,
Længde:   20’3”
Bredde:     7’3”
Højde:       2’9½”
Vægt:        ca 1250 kg plus rig og grej.

Gå til top