Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

COOKIE – OG PRIVATLIVSPOLITIK

Ejeroplysninger
Siden udbydes af:
M/S Museet for Søfart
Ny Kronborgvej 1
3000 Helsingør

Email: info@mfs.dk
Tlf.: 49 21 06 85

Cookies
Denne hjemmeside, www.mfs.dk, anvender cookies. En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet IT udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information som f. eks. browsertyper, sete sider og klik på links. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Du er derfor anonym, når du bruger hjemmesiden, med mindre du selv tilmelder dig nyhedsbrev-services, har deltaget i en undersøgelse m.v. 

Hvorfor bruger vi cookies?
Første gang du lander på mfs.dk, ser du øverst på siden et blåt felt med information om cookies. M/S Museet for Søfart bruger statistikken til at forbedre brugervenligheden og for at danne os et samlet overblik over, hvordan hjemmesiden bliver brugt. Oplysningerne i statistikken er anonyme og bliver ikke koblet til den enkelte bruger.

Hvad bruges cookies til på vores website?
Google analytics. Gør det muligt for M/S Museet for Søfart at udføre trafikmåling herunder analyser som for eksempel, hvor mange antal besøgende hjemmesiden har, anvendt tid på hjemmesiden, køn, alder og browsertyper. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Mailchimp. Bruges til måling af besøg på websitet fra nyhedsbreve.

Facebook. Bruges til effektmåling og målretning af annoncer.

Youtube. Gør det muligt for M/S Museet for Søfart at vise youtube-videoer på hjemmesiden, samt se statistik for videovisninger.

Afvis eller slet cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg, du foretager.

Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender.

Hvordan du kan undgå cookies afhænger af, hvilken browser du bruger. Herunder kan du finde links til vejledninger for, hvordan du fjerner og blokerer cookies i en række forskellige browsere:

Privatlivspolitik

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Det er dog ikke muligt for os at garantere fuldkommen sikkerhed, når det handler om dataoverførsler via internettet. Andre kan tiltvinge sig adgang til de beskyttede data, når de sendes og opbevares elektronisk. Vi gør naturligvis vores bedste for at beskytte dine personlige oplysninger, men du sender dine oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sidst opdateret d. 23. maj 2018

Gå til top