Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 18:00.

BUTIK

Gå på opdagelse i museumsbutikken M/S Cargo

Danmark har altid været bundet sammen med resten af verden gennem søfarten, og det er den historie og den nutid, der foldes ud over alt på M/S Museet for Søfart – også i museumsbutikken.

Hos os får det traditionelle kamp til stregen af moderne design. Vi lægger vægt på at vække de fem sanser gennem form, farve, duft, lyd og smag.

I M/S Cargo fører vi bl.a. Armor Lux, som har udviklet en speciel sweater til museet, designs fra Andersen Andersen, børnelegetøj med maritimt islæt og brugsgenstande som kompas og lup i træ og messing.

Bøger om det maritime og om arkitektur, design og storbyer, fra bl.a. eksklusive Taschen, kan også købes i butikken. Museet har udgivet en række bøger, som kan købes i butikken. Du kan læse om den seneste udgivelse her.

Det er gratis at besøge museets butik.

Med et Klubkort til museet får du 10% i butikken.

M/S Cargo har også en webshop, hvor du bl.a. kan købe medlemskab af de to museumsklubber, gavekort og gavekort til entrébilletter. Vær opmærksom på, at der er op til 5 dages forsendelsestid.

Har du spørgsmål til butikken, er du velkommen til at kontakte cargo@mfs.dk

Rabatter og fordele

Der er flere måder at opnå rabat til M/S Museet for Søfart på.

Læs mere

Praktisk information

Værd at vide inden besøget på M/S Museet for Søfart.

Læs mere

Café

Museumscaféen byder på Danmarks smukkeste udsigt under jorden.

Læs mere
Gå til top