Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 18:00.

M/S Klub+

Kom med på Marinehistorisk Selskabs årlige udflugt

På sporet af Tordenskiolds bravader i Bohuslän

I dagene 5.- 8. september 2017 organiserer Marinehistorisk Selskab en 4 dages bustur til Bohuslen, som en del af 300 års julilæet for Store nordiske Krig, hvor Tordenskiold hærgede i området. Og medlemmer af M/S Klub+ er inviteret med.

Under Store nordiske Krig dominerede Peter Wessel den svenske Kattegatkyst fra Göteborg til Strömstad og der vandt han triumfer, der gav ham navnet Tordenskjold. De fleste danskere kender søhelten og for at mindes hans bravader, organiserer Marinehistorisk Selskab i år en bustur til de fæstninger, steder og havne som gjorde ham berømt i den danske flådes historie.

Program:

Dag 1: Afgang kl. 9 fra Valby: Vi kører med bus fra København op langs Hallands kyst og Göteborg og besøger den næsten uindtagelige Karlsten fæstning i Marstrand i den smukke Bohuslänske skærgård.

Dag 2: Vi besøger det naturskønne Dynekilden og den lille grænseby Strömstad i det nordlige Bohuslän samt de verdensberømte helleristninger i Tanums Hede.

Dag 3: Her skal vi til søs og foretager en sejltur til Nya Ävlsborg fæstning i Göta elvs munding og herefter Göteborgs Sjöfartsmuseum

Dag 4: På hjemvejen aflægger vi besøg på Varbergs fæstning som er et af Christian IVs betydelige bygningsværker, og hvorfra han sendte sin hær på marcher mod øst ind i landet mod Jönköping og Kalmar. Herefter kører bussen mod København.

Inkvartering

Vi bor på Den Nordiske Folkhögskola i Kungälv, ca. 20 km. nord for Göteborg. Her spises også morgenmad og aftensmad. Skolen ligger med udsigt til Bohuslens fæstning, engang Norges sydligste forsvarsanlæg. Skolen har god standard i enkelt- og dobbeltrum med moderne bekvemmeligheder.

Pris

Prisen for turen er 3.400 kr. i delt dobbeltværelse og 3.950 kr. i enkeltværelse, og inkluderer alle måltider (drikkevarer er ikke inkluderet), entréer, guider mm.

For at turen kan gennemføres kræver det minimum 30 tilmeldte og der er plads til maksimum 54 (efter først til mølle princippet).

Tilmeldings- og betalingsfrist er senest 15. april 2017.

Det er vigtigt at melde sig til turen inden den 15. april. Antallet af tilmeldte til turen der har betalt pr. 15. april afgør, om turen gennemføres. Såfremt antallet på denne dato er nået over minimumsdeltagelsen på 30, vil der selvfølgelig være mulighed for at flere kan tilmelde sig.

Send din tilmelding med angivelse af antal personer, og om du ønsker dobbelt eller enkeltværelse på e-mail til: Trine@kjems.com

Betalingen for turen foretages på netbank til foreningens konto: Registreringsnr. 7045, kontonr. 0001002920

Dette tilbud er kun for medlemmer af M/S Klub+. Se her hvordan du bliver medlem.

Hvornår: Tirsdag den 5. til fredag den 8. september 2017.

Gå til top