Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

Skoleskibet DANMARK

Skoleskibet DANMARK kommer til Helsingør

Åbent skib og filmvisning

Kom og vær med når skoleskibet DANMARK anløber Helsingør søndag d. 14. maj. Helsingør bliver den første danske havn skibet anløber efter halvandet års togt under fremmede himmelstrøg.

Der bliver gensynsglæde og festlig modtagelse, når skoleskibet DANMARK anløber Kongekajen i Helsingør søndag d. 14. maj kl. 10. Efter halvandet års togt, der bl.a. har ført den tremastede fuldrigger til OL i Rio de Janeiro og til De Vestindiske Øer, er skibets første danske stop Helsingør.

Der er lagt op til nogle festlige dage, der byder på mulighed for at komme om bord på DANMARK, og på M/S Museet for Søfart vil der være foredrag og film om skoleskibet samt ekstraordinært åbent mandag d. 15. maj – med gratis adgang for alle i søfartsuniform.

PROGRAM FOR SKOLESKIBET DANMARKS DAGE I HELSINGØR

Søndag den 14. maj

Kl. 10: Skoleskibet DANMARK anløber Kongekajen i Helsingør.
Modtagelse af borgmester Benedikte Kiær, havnechef Jesper Schrøder og direktør for M/S Museet for Søfart Ulla Tofte m.fl. Helsingør Pigegarde spiller.

Kl. 14-15: Foredrag og film om skoleskibet DANMARK ved tidligere vært på TV Avisen, Claus Jacobsen, på M/S Museet for Søfart (gratis adgang for alle DANMARKs elever og besætning). Læs mere og book billet.

Kl. 15-17: Åbent Skib på DANMARK.

Mandag den 15.maj

Kl. 11-17: Ekstraordinært åbent på M/S Museet for Søfart (gratis adgang for alle i søfartsuniform).

Kl. 13-15: Åbent Skib på DANMARK.

Tirsdag den 16. maj

Kl. 9.30: DANMARK stævner ud fra Helsingør med kurs mod København.

Gå til top