Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold.
Modtaget!

OBS!

Museet bygger ny indgangsbro i disse måneder. Der er derfor etableret en midlertidig indgang via en trappe.

Vi beklager den begrænsede adgang.

Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

PåskeFERIE: OM BORD PÅ ET ÆGTE DAMPSKIB

Vær matros, messedreng eller fyrbøder om bord på et ægte dampskib

På M/S Museet for Søfart kan man i påskeferien være sømand for en dag på et af Danmarks smukkeste dampskibe – S/S BJØRN – der har kajplads ved Kulturhavnen i Helsingør.

Om bord på dampskibet oplever man livet, som det så ud på et dampskib i 1930’erne. Følg arbejdet på dampskibet og giv en hånd med – måske bare i 20 minutter? På dampskibet kan du låne sømandstøj, og så længe du har det på, er du en del af skibets besætning. Du kommer til at lave de samme ting, som sømandens opgaver i 1930`erne. Måske skal du skovle kul, pudse messing, ordne reb? Eller måske skal kaptajnens middag gøres klar? Alle børn får et stempel i sømandsbogen for veludført arbejde.

Bedst for børn i alderen 5-15 år og deres voksne.

Det er gratis for børn og unge under 18 år, men kræver en billet fra M/S Museet for Søfart at komme om bord på S/S BJØRN, der lægger til kaj 3 minutter fra museet. Billetten fås i museets billetsalg.

Hvornår: Mandag 10. – fredag 14. april kl. 12-16.

Til toppen