Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. På vores website bruges cookies primært til trafikmåling og optimering af sidernes indhold.
Modtaget!
Åbent i dag kl. 11:00 - 17:00.

PåskeFERIE: OM BORD PÅ ET ÆGTE DAMPSKIB

Vær matros, messedreng eller fyrbøder om bord på et ægte dampskib

På M/S Museet for Søfart kan man i påskeferien være sømand for en dag på et af Danmarks smukkeste dampskibe – S/S BJØRN – der har kajplads ved Kulturhavnen i Helsingør.

Om bord på dampskibet oplever man livet, som det så ud på et dampskib i 1930’erne. Følg arbejdet på dampskibet og giv en hånd med – måske bare i 20 minutter? På dampskibet kan du låne sømandstøj, og så længe du har det på, er du en del af skibets besætning. Du kommer til at lave de samme ting, som sømandens opgaver i 1930`erne. Måske skal du skovle kul, pudse messing, ordne reb? Eller måske skal kaptajnens middag gøres klar? Alle børn får et stempel i sømandsbogen for veludført arbejde.

Bedst for børn i alderen 5-15 år og deres voksne.

Det er gratis for børn og unge under 18 år, men kræver en billet fra M/S Museet for Søfart at komme om bord på S/S BJØRN, der lægger til kaj 3 minutter fra museet. Billetten fås i museets billetsalg.

Hvornår: Mandag 10. – fredag 14. april kl. 12-16.

Gå til top